Matkat
Alankomaat

Hinta alkaen

...

Hotelleja

21

Hintataso

Hintaesimerkit Amsterdamista
  • Vesi (1,5 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero- 1 tunti
  • PääkaupunkiAmsterdam
  • KieliHollanti
  • Väkiluku17 020 000

Matkat Alankomaat

Alankomaat

Alankomaat on muutakin kuin puukenkiä, tulppaaneja, polkupyöriä, Van Goghin taidetta ja alavaa maata. Täällä on myös – eikä vähiten Amsterdamissa – kapeita ja korkeapäätyisiä taloja, kahviloita, siltoja, kauniita kanavia ja värikkäitä kukkamarkkinoita.

Historian havinaa

Alankomaiden keskeisestä sijainnista Euroopassa johtuen maalla on pitkä historia. Myöhäisellä keskiajalla Amstel-joen varteen perustettu Amsterdam oli vain pieni kalastajakylä. Kaupunki kehittyi kuitenkin varsin nopeasti, erityisesti hansakaupan johdosta, ja 1600-luvulla se oli Euroopan rikkain. Kehityksen myötä vanhan kaupungin ympärille rakennettiin kanavia, jotta saatiin tilaa uusille taloille. Tänä päivänä kanavat ovatkin yksi Amsterdamin kauneimmista tunnusmerkeistä.

Yksi Euroopan ykköskohteista

Amsterdam on tullut tunnetuksi myös erittäin liberaalina kaupunkina. Eikä vain mielipiteitä jakavan Punaisten lyhtyjen alueen johdosta. Homokulttuuri on vahvaa ja kaupunki onkin suosittu lomakohde homoyhteisön keskuudessa. Amsterdamissa käy vuosittain yli 3,5 miljoonaa matkailijaa, mikä tekee sen yhdeksi Euroopan suosituimmista matkakohteista.

Amsterdamin matka TUIlta

Amsterdamiin matkustat omatoimisesti reittilennoilla, ja voit itse valita matkasi pituuden sekä hotellisi. Tarjolla on hotelleja vaatimattomammista vaihtoehdoista luksukseen.

Matkavaihtoehtoja Alankomaat