Matkat
Latvia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • PääkaupunkiRiika
  • KieliLatvia
  • Väkilukun. 1,9 milj.

Matkat Latvia

Latvia

Matkusta Latviaan – sen lisäksi, että se on lähellä, se on todellinen helmi lomakohteena. Tutustu upeaan jugendtyyliseen arkkitehtuuriin ja idyllisiin kujiin pääkaupungissa Riiassa, nauti huippuluokan kylpylästä Jurmalan merenrantakohteessa. Tai suuntaa Latvian maaseudulle, jossa voit aistia tuulahduksen 50-lukua.

Monipuolinen Latvia

Latvia on Baltian suurin maa, ja se sijaitsee Itämeren rannalla naapureinaan Viro, Venäjä, Liettua ja Valkovenäjä. Maata ovat hallinneet yli tuhat vuotta saksalaiset, puolalaiset, ruotsalaiset ja venäläiset. Venäjän aikakauden jäljet näkyvät siinä, että monet asukkaat puhuvat venäjää. Maa on ollut itsenäinen vuodesta 1991.

Viehättävä Riian kaupunki

Pääkaupunki Riiasta saat Instagramin täydeltä kauniita kuvia. Vanhakaupunki on sekoitus jugendtyylistä arkkitehtuuria, mukulakivikatuja ja nähtävyyksiä, kuten Pyhän Pietarin kirkko ja Mustapäiden talo. Käy myös tutustumassa Riian hienoon suklaamuseoon. Kun kujilla kulkeminen väsyttää, voit rentoutua ja nauttia maan kuuluisasta kylpyläkulttuurista.

Jurmalan rannat ja kylpylät

Jurmala on Riian kuuluisa ranta- ja kylpyläkohde, joka sijaitsee vain muutaman kymmenen kilometrin päässä kaupungin ulkopuolella. Pitkien hiekkarantojen lisäksi voit nauttia meripihkahieronnasta ja rentoutua porealtaassa paljaan taivaan alla. Tai ehkä osallistut saunarituaaliaan, joka on osa latvialaista kylpyläperinnettä.

Tasankoja, jokia ja sinisiä järviä

Latvian maaseutua hallitsevat tasangot ja pienet maatilat; voit tuntea kaikkialla myös vahvasti menneen ajan ilmapiirin. Maa koostuu neljästä alueesta: Kurlandin jylhästä rannikkomaisemasta aina Latgalen sinisten järvien maahan. Latvian nähtävyyksien joukossa on mm. barokki- ja rokokoolinna Rundale, joka tunnetaan myös nimellä Baltian Versailles sekä luonnonsuojelualueita, kuten Gaujan kansallispuisto.

Matkavaihtoehtoja Latvia