Matkat
Dubai/Arabiemiraatit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

35

Hintataso

Hintaesimerkit Dubaista
  • Pizzan. 5 e
  • Vesi (1 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiAbu Dhabi
  • KieliArabia
  • Väkiluku9 270 000

Matkat Dubai/Arabiemiraatit

Dubai/Arabiemiraatit

Yhdistyneiden arabiemiirikuntien Dubaissa on kaikkea mitä monipuoliselta aurinkolomalta voit odottaa. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja pilvenpiirtäjiä sekä lyömättömät ostosmahdollisuudet. Maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja vain runsaan kuuden tunnin lentomatka tekevät osaltaan Dubaista monen suosikkikohteen, myös minilomalle.

Dubai ja sen naapuriemiraatit eivät muistuta lainkaan muita lomakohteita. Itse Dubai on suurkaupunki, jossa eri kansallisuudet ja kulttuurit kohtaavat. Kaupunkia hallitsevat upeat rakennukset yhdessä moskeijojen ja itämaisten palatsien kanssa. Ravintoloita on kaikista maailman kolkista, ja ostoskeskuksia tuhansine liikkeineen. Samanaikaisesti voit kuitenkin viettää ihanan rentoa lomaa tyylikkäässä hotellissa, vaalean hiekkarannan äärellä.

Hotelleja moneen makuun

Nähtävyyksiä ja ostoksia

Dubaissa riittää tekemistä, jos haluat kokea muutakin kuin rannat. Maailman suurimmassa ostoskeskuksessa, Dubai Mallissa, on 1200 kaupan lisäksi sekä luistinrata että hai-akvaario. Täällä voit lähteä jeeppisafarille aavikolle ja kuljeskella kultasoukeissa. Ja ehkä nähdä miltä tekosaari The Palm Jumeirah todellisuudessa näyttää. Tai miltä kuulostaisi Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa. Lue lisää kohteista klikkaamalla edellisessä kappaleessa olevia linkkejä.

Dubai/Arabiemiraatit reittilennoin

Kaikki Dubain/Arabiemiraattien matkat toteutetaan reittilennoin, joten matkanpituus on joustava. Dubai onkin täydellinen kohde minilomalle! Kohteissa ei ole TUIn oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä, niin ennen lomaa kuin sen aikana.

Matkakohteet Dubai/Arabiemiraatit

Abu Dhabi

Abu Dhabi

2 hotellia
Alkaen
Abu Dhabi on yhtä häikäisevä kuin suurkaupunki Dubai pitkine unelmarantoineen, ylellisine hotelleineen, ostosgallerioineen ja markkinoineen. Täällä on myös F1-formularata ja moderni taidemuseo Louvre Abu Dhabi.
Bur Dubai

Bur Dubai

7 hotellia
Alkaen
Rauhallinen, keskeisellä paikalla sijaitseva hotellikaupunginosa, jossa monta edullista hotellia Dubaissa. Rantaan, ostoksille ja nähtävyyksille pääset n. 15–30 minuutissa.
Downtown Dubai

Downtown Dubai

4 hotellia
Alkaen
Lomaile Dubain kaikkein suosituimmissa ja futuristisimmissa kortteleissa Dubai Cityssä, joka on tunnettu mm. Dubai Mall -ostoskeskuksestaan, luistelumahdollisuuksistaan sekä maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta.
Ajman

Ajman

3 hotellia
Alkaen
Ajman on pienin niemimaan emiraateista, jossa voit asua viiden tähden spahotellissa rannalla. Rentoutumisen vastapainoksi voit tehdä retkiä upeaan Dubain kaupunkiin.
Dubai Jumeirah Beach

Dubai Jumeirah Beach

14 hotellia
Alkaen
Dubain oma rantakohde, Jumeirah beach houkuttelee vaaleilla rannoilla, ostosmahdollisuuksilla, mielenkiintoisilla ravintoloilla, maailmankuululla Palmusaarella sekä purjeenmuotoisella Burj al Arab. -luksushotellilla.
Ras al Khaimah

Ras al Khaimah

3 hotellia
Alkaen
Ras al Khaimah on Dubain rauhallinen naapuriemiraatti, noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Täällä asut viihtyisästi aivan rannalla esimerkiksi Hilton Al Hamra Beach & Golf Resortissa, jossa on oma spa, golfkenttä ja All Inclusive.
Uutuus
Deira

Deira

1 hotellia
Alkaen
Deira on Dubain vanha kaupunginosa Dubainlahden ja Bur Dubain pohjoispuolella. Ostoksille, nähtävyyksille ja Jumeirah Beachiin on matkaa vain 15–30 minuuttia.
Uutuus
Saadiyat Island

Saadiyat Island

1 hotellia
Alkaen
Saadiyat Island on saari, jolle mahtuu 9 km pitkä hiekkaranta, golfkenttä aivan meren äärellä sekä useita taidemuseoita. Lisäksi Abu Dabin loistokas suurkaupunki sijaitsee vain runsaan 10 km päässä.
Uutuus
Yas Island

Yas Island

0 hotellia
Alkaen
Yas Island sopii lomakohteena sinulle, joka rakastat urheilua, seikkailuja ja huveja. Täällä on myös hieno hiekkaranta, upea golfkenttä ja Abu Dhabin suurin ostoskeskus.
Katso kaikki (9)

Matkavaihtoehtoja Dubai/Arabiemiraatit