Matkat
Dubai/Arabiemiraatit

Hinta alkaen

...

Hotelleja

38

Hintataso

Hintaesimerkit Dubaista
 • Pizzan. 5 e
 • Vesi (1 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaDirham (AED)
 • Aikaero+2 tuntia
 • PääkaupunkiAbu Dhabi
 • KieliArabia
 • Väkiluku9 270 000

Matkat Dubai/Arabiemiraatit

Dubaissa on kaikkea mitä monipuoliselta aurinkolomalta voit odottaa. Upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja pilvenpiirtäjiä sekä lyömättömät ostosmahdollisuudet. Maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto ja vain runsaan kuuden tunnin lentomatka tekevät osaltaan Dubaista monen suosikkikohteen, myös minilomalle.

Dubai ja sen naapuriemiraatit eivät muistuta lainkaan muita lomakohteita. Itse Dubai on suurkaupunki, jossa eri kansallisuudet ja kulttuurit kohtaavat. Kaupunkia hallitsevat upeat rakennukset yhdessä moskeijojen ja itämaisten palatsien kanssa. Ravintoloita on kaikista maailman kolkista, ja ostoskeskuksia tuhansine liikkeineen. Samanaikaisesti voit kuitenkin viettää ihanan rentoa lomaa tyylikkäässä hotellissa, vaalean hiekkarannan äärellä.

Hotelleja moneen makuun

 • Dubain hotellivalikoimassamme on vaihtoehtoja kahdesta eri kaupunginosasta: Rauhallisesta hotellikaupungista Bur Dubaista ja Dubai Jumeirah Beachin rantalomakohteesta.
 • Ajmanissa asut viiden tähden hotellissa rannan äärellä ja voit tehdä retkiä Dubain kaupunkiin
 • Rauhallisessa Ras al Khaimahissa, 80 km päässä Dubaista, valikoimassamme on Blue Star -hotelli perheaktiviteetteineen sekä De Luxe -hotelli.
 • Dubain naapuriemiraatti Sharjahissa on monia edullisia, keskitasoisia hotelleja
 • Fujairahissa asut hienossa lomahotellissa rannalla, Intian valtameren äärellä.
 • Säihkyvässä Abu Dhabin suurkaupungissa on runsaasti ostospaikkoja, iltaelämää ja tasokkaita hotelleja.

Nähtävyyksiä ja ostoksia

Dubaissa riittää tekemistä, jos haluat kokea muutakin kuin rannat. Maailman suurimmassa ostoskeskuksessa, Dubai Mallissa, on 1200 kaupan lisäksi sekä luistinrata että hai-akvaario. Täällä voit lähteä jeeppisafarille aavikolle ja kuljeskella kultasoukeissa. Ja ehkä nähdä miltä tekosaari The Palm Jumeirah todellisuudessa näyttää. Tai miltä kuulostaisi Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa. Lue lisää kohteista klikkaamalla edellisessä kappaleessa olevia linkkejä.

Mukavasti suoralla lennolla

TUI vie sinut Dubaihin mukavasti suoralla lennolla runsaassa kuudessa tunnissa. Lisäksi Dubaihin voit matkustaa vaikka lomaa olisi vain viikko tai 4–5 päivää. Täydellinen kohde minilomalle aurinkoon ja ostosten pariin!

Matkakohteet

Abu Dhabi

Abu Dhabi

1 hotellia
Alkaen
Yhtä häikäisevä kuin suurkaupunki Dubai ja yhtä hienot rannat. Asut Hilton Abu Dhabissa lähellä rantaa ja ostoksia. Marraskuussa voit kokea Abu Dhabin Gran Prix Formula 1 -sarjan osakilpailun.
Bur Dubai

Bur Dubai

7 hotellia
Alkaen
Rauhallinen, keskeisellä paikalla sijaitseva hotellikaupunginosa, jossa monta edullista hotellia Dubaissa. Rantaan, ostoksille ja nähtävyyksille pääset n. 15–30 minuutissa.
Downtown Dubai

Downtown Dubai

4 hotellia
Alkaen
Lomaile Dubain kaikkein suosituimmissa ja futuristisimmissa kortteleissa Dubai Cityssä, joka on tunnettu mm. Dubai Mall -ostoskeskuksestaan, luistelumahdollisuuksistaan sekä maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta.
Ajman

Ajman

3 hotellia
Alkaen
Arabiemiraattien pienimmässä emiraatissa voit asua viiden tähden spahotellissa rannalla. Rentoutumisen vastapainoksi voit tehdä retkiä upeaan Dubain kaupunkiin.
Dubai Jumeirah Beach

Dubai Jumeirah Beach

16 hotellia
Alkaen
Dubain oma rantakohde, Jumeirah beach houkuttelee vaaleilla rannoilla, ostosmahdollisuuksilla, mielenkiintoisilla ravintoloilla, maailmankuululla Palmusaarella sekä purjeenmuotoisella Burj al Arab. -luksushotellilla.
Fujairah

Fujairah

1 hotellia
Alkaen
Dubain pieni naapuriemiraatti, jossa vietät mukavan ja rentouttavan loman suuressa ja hyvinvarustellussa hotellissamme aivan hiekkarannan tuntumassa Intian valtameren äärellä.
Ras al Khaimah

Ras al Khaimah

3 hotellia
Alkaen
Ras al Khaimah on Dubain rauhallinen naapuriemiraatti, noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista. Täällä asut viihtyisästi ja ylellisesti aivan rannalla ja golfkenttien läheisyydessä.
Sharjah

Sharjah

3 hotellia
Alkaen
Dubain lähin naapuriemiraatti tarjoaa hienoja, matalia hiekkarantoja, runsaasti ostosmahdollisuuksia ja kaunista arkkitehtuuria. Täältä löydät useita edullisia ja perheystävällisiä hotellejamme.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Dubai/Arabiemiraatit

Hotellit Dubai/Arabiemiraatit