Matkat
Saadiyat Island

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 0,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiAbu Dhabi
  • KieliArabia
  • Väkiluku9 270 000

Matkat Saadiyat Island

Saadiyat Island

Saadiyat Islandilla viihtyvät aurinko- ja rantaelämän ystävien lisäksi niin taidetta rakastavat kuin golfaajatkin. Lisäksi Abu Dabin loistokas suurkaupunki tasokkaine hotelleineen, ylellisine ostoskeskuksineen ja värikkäine markkinoineen sijaitsee vain runsaan 10 km päässä.

Saadiyat Public Beachin sanotaan olevan yksi Abu Dhabin hienoimmista rannoista. Vesi on kirkasta ja usein meri on tyyni, joten ranta sopii erinomaisesti lapsiperheille. Heti rannan tuntumassa on saaren golfkenttä. Kentän hyvä sijainti takaa upean näköalan merelle.

Ostoksia, taidetta ja kulttuuria

Merkkiliikkeiden ostoskeskus The Collection on kuin välimerellinen kylä, jossa on väljiä aukioita ja viihtyisiä terasseja. Ostoskeskuksessa on useita näyttäviä liikkeitä mutta myös useita ravintoloita ja kahviloita. Saarella on lisäksi moderni taidemuseo, Louvre Abu Dhabi. Taide- ja kulttuurikeskus Manarat Al Saadiyatissa on useita näyttelyitä, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsille.

Merikilpikonnien suojelu

Saadiyat-ranta on uhanalaisten karettikilpikonnien koti. Kilpikonnat saapuvat vuosi vuoden jälkeen rannalle munimaan. Paikallisen kilpikonniensuojeluohjelman mukaisesti eläimiä suojellaan mm. erilaisin estein ja rakennelmin, joita pitkin rantaa käyttävät ihmiset voivat kulkea rannan yli sen asukkeja häiritsemättä. Lähiympäristön ravintoloita ja asukkaita kehotetaan myös sammuttamaan valot ja vetämään verhot ikkunoiden eteen pesimäkauden aikana. Kaikki siksi, että kilpikonnavauvat eivät joutuisi eksyksiin ensimmäisellä matkallaan merelle.

Lähellä Abu Dhabia

Abu Dhabin keskustassa voit kuljeskella tyylikkäällä corniche-rantakadulla, ihailla upeaa luksushotelli Emirates Palacea, heittäytyä tarujen maailmaan Šeikki Zayedin moskeijassa ja tehdä ostoksia Marina Mallin merkkiliikkeissä. Voi myös käydä markkinakaduilla, joilla on myynnissä kaikkea iranilaisesta kaviaarista mattoihin, kultaan ja keramiikkaan. Kaupunki on myös todellinen kulttuurikeskus – nähtävää on paljon niin taiteen kuin arkkitehtuurin saralla.

Pitkän historian omaava moderni metropoli

Abu Dhabilla on pitkä historia, jossa osansa oli sekä merirosvoilla että helmikalastajilla. Öljy on ollut maan tärkein tulonlähde 1930-luvulta lähtien ja sen ansiota on maan nykyinen vauraus. Jos haluat tietää enemmän alueen historiasta ja kulttuurista, kannattaa poiketa Heritage Villagessa, joka sijaitsee rantakadun varrella huvivenesataman lähellä.

Matkavaihtoehtoja Saadiyat Island