Matkat
Abu Dhabi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 0,30 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiAbu Dhabi
  • KieliArabia
  • Väkiluku9 270 000

Matkat Abu Dhabi

Abu Dhabi

Abu Dhabi on moderni ja värikäs miljoonakaupunki futuristisine pilvenpiirtäjineen ja ostoskeskuksineen. Samalla Abu Dhabi on – aivan kuten Dubai – aurinkovarma lomaparatiisi pitkine valkeine rantoineen lähellä keskustaa.

Abu Dhabi on sekä emiraatti että kaupunki. Abu Dhabi on myös seitsemästä emiraatista muodostuvan Arabiemiirikuntien liiton pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee runsaan sadan kilometrin päässä Dubaista lounaaseen Persianlahden puoleisella rannikolla. Kun tänne tulevat kansainväliset suurkilpailut, kuten Formula 1 -sirkus marraskuussa tai PGA-Tour tammikuussa, on vierailijoita monin verroin.

Asu rantakadulla Abu Dhabissa

Hotellimme Hilton Abu Dhabi sijaitsee hyvinhoidetun rantakadun, cornichenin, varrella, jota reunustavat pienet, vehreät puistot. Hotellilta on kävelymatka ostoksille, Heritage Village -museolle sekä useille muille nähtävyyksille. Hotellilla on 15 ravintolaa ja baaria, suuret allasalueet ja yksityinen rantaosuus.

Ostoksia, taidetta ja arkkitehtuuria

Abu Dhabin keskustassa voit kuljeskella hienostuneella cornichen-rantakadulla, ihailla upeaa luksushotelli Emirates Palacea ja heittäytyä tarujen maailmaan vierailulla Sheik Zaydein suuressa moskeijassa. Voit myös tehdä ostoksia Marina Mallin merkkikaupoissa tai paikallisemmilla markkinakaduilla, joissa on tarjolla kaikkea iranilaisesta kaviaarista mattoihin, kultaan ja keramiikkaan. Abu Dhabi on tunnettu myös kulttuurikaupunkina, jossa on paljon nähtävää niin taiteen kuin arkkitehtuurin saralla.

Moderni metropoli, jolla on pitkä historia

Abu Dhabi kätkee itseensä paljon historiaa, jossa sekä merirosvoilla että helmenkalastajilla on tietty paikkansa. 1930-luvulta lähtien on öljy ollut maan ensisijainen tulonlähde, joka on taannut huikean hyvinvoinnin. Jos haluat tietää lisää alueen historiasta ja kulttuurista voit vierailla Heritage Villagessa lähellä pienvenesatamaa cornichen-rantakadulla.

Matkavaihtoehtoja Abu Dhabi