Matkat
Yas Island

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 0,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiAbu Dhabi
  • KieliArabia
  • Väkiluku9 270 000

Matkat Yas Island

Yas Island

Yas Island sopii lomakohteena sinulle, joka rakastat urheilua, seikkailuja ja huveja. Täällä on myös hieno hiekkaranta rentojen lomapäivien viettoon, upea golfkenttä ja Abu Dhabin suurin ostoskeskus.

Jos pidät huvi- ja vesipuistoista, on tämä juuri sinulle. Tapaa Scoopy-Doo, Batman sekä Kiviset ja Soraset Warner Bros Worldissa ja suuntaa johonkin Yas Waterworldin 45 vesiliukumäestä. Ferrari Worldissa voit testata maailman nopeinta vuoristorataa ja muita vauhdikkaita laitteita. Yas Islandilla sijaitsee myös huippumoderni F1-rata Yas Marina Circuit, jolla vuosittain järjestetään Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix.

Kiipeilyä ja ostoksia

Seikkailukeskus CLYMB on ihan must-juttu niille, jotka pitävät suurista korkeuksista. Täällä voit hypätä laskuvarjolla ja kiivetä maailman korkeimmalla sisäkiipeilyseinällä. Abu Dhabin ostoskeskuksessa Yas Mallissa on paljon merkkiliikkeitä ja jopa elokuvateatteri. Ostoskeskuksen vieressä on useita ravintoloita sekä kaunis suihkulähde, joka iltaisin valaistaan värikästä vesi- ja musiikkiesitystä varten.

Rantaelämää, luksusjahteja ja golfia

Kun olet saanut tarpeeksesi vauhdista ja nopeista autoista, voi olla mukavaa pitää tauko. Saaren uimaranta on kuin rauhallinen keidas – vaaleaa hiekkaa, kirkas vesi ja ympärillä mangrovepuita. Tee rauhallinen kävely marinaan ja ihastele ylellisiä jahteja. Tai suuntaa Yas Links -golfkentälle ja pelaa kierros näköaloja hiekkadyyneille ja merelle ihaillen.

Säihkyvä Abu Dhabi

Abu Dhabin keskustaan on matkaa alle 40 km. Keskustassa voit kävellä tyylikkäällä kävelykadulla eli cornichella, ihailla upeaa Emirates Palace -luksushotellia, heittäytyä tarujen maailmaan Šeikki Zayedin moskeijassa ja tehdä ostoksia Marina Mallin merkkiliikkeissä. Käy myös markkinakaduilla, joilla on myynnissä kaikkea iranilaisesta kaviaarista mattoihin, kultaan ja keramiikkaan. Kaupunki on myös kulttuurikeskus, jossa on paljon nähtävää taiteen ja arkkitehtuurin saralla.

Pitkän historian omaava moderni metropoli

Abu Dhabilla on pitkä historia, jossa osansa oli sekä merirosvoilla että helmikalastajilla. Öljy on ollut maan tärkein tulonlähde 1930-luvulta lähtien ja sen ansiota on maan nykyinen vauraus. Jos haluat tietää enemmän alueen historiasta ja kulttuurista, kannattaa poiketa Heritage Villagessa, joka sijaitsee rantakadun varrella huvivenesataman lähellä.

Matkavaihtoehtoja Yas Island

Suosikkihotellit Yas Island

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Yas Island hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Dubai/Arabiemiraatit hotellit