5 vinkkiä Dubaihin

Dubai tarjoaa jotain jokaiselle - täällä on upeita rantoja, hienoja hotelleja, maailmantason ostosmahdollisuudet, ympäröivä aavikkoa ja herkullista ruokaa.

Burj Khalifa

Nousu 828 metriä korkeaan Burj Khalifaan tarjoaa mahtavat näkymät yli Dubain. Rakennus pitää sisällään hotellin, asuntoja, ravintoloita ja toimistotiloja. Nurj Khalifassa kannattaa ehdottomasti vierailla 148. kerroksessa asti, At The Top SKY -näköaloista nauttimassa. Pienellä lisäpanostuksella saat lisää luksusta kokemukseesi ja herkutella iltapäiväteen merkeissä pää pilvissä. Liput vierailuun kannattaa ostaa etukäteen.

Burj Khalifan vieressä on myös maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall.

Burj Khalifa maailman korkein rakennus Dubai TUI

Dubai Creek

Dubai Creek on meren lahdelma, joka jakaa Dubain kahtia. Täällä näet Dubain vanhimmat alueet, Derian ja Bur Dubain - voit kuljeskella paikallisilla souk-markkinoilla, tuoksutella mausteita ja kokea sen puolen Dubaista, joka yleensä nähdään vain kuvissa. Lisävinkki - varaa illallisristeily Dubai Creekillä.

Dubai Creek

Maastoautolla aavikolle

Dubaissa toimii useita yrityksiä, jotka järjestävät maastoautosafareita aavikolle. Hyppää vauhdikkaaseen matkaan, rallita yli dyynien, kokeile hiekkalautailua ja rauhoitu katsellen auringon laskua vuorten taa. Lisävinkki - täältä saat upeita kuvia sosiaaliseen mediaan!

Maastoautolla aavikolle

Dubai Fountain -suihkulähde

Maailman suurin suihkulähde tarjoaa epäilemättä hyvin vaikuttavan shown Burj Khalifan luona. Suihkulähde on suurempi kuin kaksi jalkapallokenttää yhteensä ja sen vesi tanssii erilaisten musiikkikappaleiden tahdissa. Parhaat näkymät tälle vesi-musiikki-valoshow'lle avautuu The Dubai Fountain Boardwalkilta.

Dubai Fountain

Dubai Marina

Viihtyisä kaupunginosa, Dubai Marina, on tunnettu kahviloistaan, ravintoloistaan, kaupoistaan ja pilvenpiirtäjistään. Tutustu alueeseen kävellen ja laske ylellisiä luksusjahteja satamassa. Täällä sijaitsee myös Dubai Marina Mall -ostoskeskus.

Dubai Marina

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Karnevaalit ympäri maailmaa - 7 ainutlaatuista katujuhlaa

Karnevaalit järjestetään kristillisen ja erityisesti katolisen perinteen mukaisesti ennen pääsiäistä edeltävää 40 päivän paastoa. Sana tarkoittaakin kirjaimellisesti "hyvästi liha". Nykyään karnevaalit ovat värikkäitä juhlia, jotka tempaavat vierailijatkin mukaansa. Tutustu seitsemän kaupungin karnevaaleihin!
Johanna Johanna

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna