Dubain hotellisuosikit

Dubaista löytyy kaikki, mitä vain voit kuvitella. Kauniita rantoja, mahtavia hotelleja ja maailmanluokan ostosmahdollisuudet. Upeita hotelleja on itseasiassa niin paljon, että oikean hotellin löytäminen voi tuntua haastavalta. Siksi esittelemmekin viisi hotellisuosikkiamme, jotka sopivat kaikenikäisille lomanautiskelijoille.

Golden Sands 3

Lapsiystävällinen Golden Sands 3 -huoneistohotelli sijaitsee Bur Dubain alueella, lähellä ostospaikkoja ja ravintoloita. Maukas aamiainen sisältyy matkan hintaan ja voit varata lisäpalveluna puolihoidon. Huoneistot ovat tilavia ja niiden keittosyvennyksissä on mukava valmistaa ruokaa lähisupermarketista hankituista ruoka-aineista.

Hotellin palveluihin kuuluvat mm. kuntosali, sauna ja pieni lämmitetty allas. Jos haluat rentoutua vuorotellen altaalla ja rannalla, vie hotellin bussikuljetus sinut rannalle päivittäin.

Golden Sands 3 -hotellilta on vain lyhyt matka metroasemalle, joten pääset halutessasi kätevästi kulkemaan Dubain metrolla eri nähtävyyksille, kuten vaikka Burj Khalifalle.

Golden Sands 3

Ajman Saray A Luxury Collection Resort

Ylellinen ja eksklusiivinen Ajman Saray A Luxury Collection Resort sijaitsee Ajmanin emiraatissa, kauniissa maisemissa vaalean hiekkarannan ja turkoosin meren äärellä. Hotellilla on neljä ravintolaa ja kaksi baaria, joista varmasti löydä makuusi sopivat. All Inclusive, täysihoito ja puolihoito ovat varattavissa lisäpalveluna.

Jos haluat viettää aktiivista lomaa, löytyy hotellilta kuntosali ja squash-kenttä. Jos taas haet täydellistä rentoutumista, kannattaa suunnata spa-osaston hellään huomaan.

Ajman Saray A Luxury Collection Resort

Hilton Dubai The Walk

Huoneistohotelli Hilton Dubai The Walk sijaitsee Jumeirah Beachilla. Täällä asut mukavasti tilavassa parvekkeellisessa huoneistossa merinäköalasta nauttien. Voit käyttää myös sisarhotelli, Hilton Dubai Jumeirah Resortin, palveluita, spa-osastoa ja ravintoloita. Rentoutumiseen sopii mainiosti hotellin allas ja oma ranta, jolla voit heittäytyä halutessasi myös vesiurheilun huumaan. Ostosmahdollisuudet löytyvät myöskin aivan läheltä, sillä hotelli sijaitsee keskellä isoa ostoskatua.

Hilton Dubai The Walk

Atlantis The Palm

Palm Jumeirahin saarella on ensiluokkainen Atlantis The Palm -hotelli vesipuistoineen, akvaarioineen ja ravintoloineen. Nauti rennoista lomapäivistä kauniilla rannalla tai jommallakummalla isoista allasalueista, merimaisemaa sisään hengittäen. Saari muistuttaa muodoltaan palmua ja on yksi maan kolmesta keinotekoisesta saaresta.

Hotellin omassa vesipuistossa, Aquaventuressa, luot taatusti hauskoja lomamuistoja. Vesipuistossa on useita vesiliukumäkiä kaikenikäisille ja tasoisille laskijoille, lazy river ja lasten oma vesipuisto. Kalojen ja erilaisten merenelävien ihmeelliseen maailmaan pääset tutustumaan hotellin Lost Chambers -akvaariossa.

Atlantis The Palm

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort sijaitsee 80 kilometriä Dubaista aivan meren äärellä. Hotellin ympäristö tarjoaa täydellistä rentoutumista – kauniin hiekkarannan, isot nurmialueet ja kaksi allasaluetta.

Hemmottele itseäsi hotellin jacuzzissa ja saunassa, jotka ovat tarkoitettu ainoastaan aikuisille, tai varaa ihana hieronta. Pelien ja aktiviteettien ystäville hotellin yksityisellä rannalla tarjolla on useita erilaisia vesiurheilulajeja. Lisäksi hotellilla on oma tasokas golfkenttä.

Hotellialueen ulkopuolella sijaitsee Al Hamra Mall -ostoskeskus kauppoineen ja ravintoloineen.

Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort