Matkat
Downtown Dubai

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 15 e
 • Vesi (1 l)0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaDirham (AED)
 • Aikaero+2 tuntia
 • PääkaupunkiAbu Dhabi
 • KieliArabia
 • Väkilukun. 2,1 milj. (Dubai)

Matkat Downtown Dubai

Downtown Dubai

Dubai on uniikki. Missään muualla et pääse ihastelemaan samaa itämaisten komeiden rakennusten, hypermodernien pilvenpiirtäjien, mahtavien ostoskeskusten ja pitkien vaaleiden rantojen muodostamaa kokonaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto on tietysti myös yksi houkutteleva tekijä. Downtown Dubai on upea, uusi kaupunginosa, jossa myös mahtava ostoskeskus Dubai Mall ja maailman korkein rakennus Burj Khalifa sijaitsevat.

Koska Dubai on suuri kaupunki ja kaupunginosat luonteeltaan erilaisia, esittelemme kaupungin jaettuna kolmeen alueeseen. Dubai Downtownin ohella kaupungissa voi lomailla hotellikaupunginosa Bur Dubaissa tai Dubai Jumeirah Beachin lomakohteessa rantojen äärellä.

Downtown Dubai

Dubai on Lähi-idän Las Vegas, ja monet sen tunnetuimmista maamerkeistä sijaitsevat Downtown Dubaissa. Kaupunginosan ytimessä sijaitsee tunnettu suihkulähde Dubai Fountain. Täällä pääset ihastelemaan joka ilta suihkulähteellä toteutettavaa upeaa showesitystä musiikin tahdissa upeine valoefekteineen.

Burj Khalifa ja Dubai Mall

Burj Khalifa Laken rannalla kohoaa korkeuksiinsa kimaltavaa rakettia muistuttava maailman korkein rakennus, 830 m korkea Burj Khalifa. Vieressä sijaitsee jättimäinen uusi ostoskeskus Dubai Mall, jossa on 1200 myymälän lisäksi luistinrata, haiakvaario, elokuvateattereita ja ravintoloita.

Lisää ostoksia ja nähtävyyksiä

Myös Downtownin ympäristö on todellinen ihmemaa kaikille modernista arkkitehtuurista ja ostoksista pitäville. Pitkällä Jumeirah Beachin rannalla sijaitsee mm. purjeen muotoon rakennettu luksushotelli Burj al Arab sekä tekosaari The Palm Jumeirah. Al Barshan kaupunginosassa sijaitsee Mall of the Emirates -ostoskeskus, jossa on mm. tuolihisseillä ja viidellä rinteellä varustettu laskettelukeskus sisällä.

Itämaisia basaareja

Deiran vanhassa kaupunginosassa, joen pohjoispuolella, on itämaisia basaarikortteleita tuoksuvine maustetoreineen sekä tunnettu kultasouk. Joen varrella on perinteisiä dhow-veneitä ja vesitakseja, joilla pääset kätevästi Deiraan.

Valkeita hiekkarantoja

Kun mielesi tekee uimaan, löydät runsaan 10 km pituudelta valkeita hiekkarantoja Jumeirah Beachiltä. Downtown Dubain hotelleilta pääset rannalle muutamassa minuutissa taksilla tai kävellen noin puolessa tunnissa.

Ravintoloita ja iltaelämää

Dubain ravintolatarjonta edustaa maailman keittiöitä laidasta laitaan. Libanonilaiset, kiinalaiset ja intialaiset ovat yleensä edullisimpia, kun taas suurissa hotelleissa on tarjolla ylellisiä ruokia italialaisista japanilaisiin. Iltaelämä baareineen ja yökerhoineen on keskittynyt hotelleihin, koska alkoholitarjoilua on periaatteessa vain hotelleissa.

Retkivinkkejä

 • Kulttuurintäyteinen kaupunkikierros ostoksineen
 • Jeeppisafari aavikolla
 • Iltaretki aavikkoleitrille, jossa päivällinen ja viihdeohjelmaa
 • Iltaristeily dhow-veneellä Dubainjoella
 • Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa

Matkavaihtoehtoja Downtown Dubai