Matkat
S'Algar

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1, 20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 93 500

Matkat S'Algar

S'Algar

S’Algarin sijainti meren äärellä valkeine taloineen tarjoaa upeat puitteet rentoon ja kiireettömään lomailuun. Täällä voit lomailla Aikuisten kesken -hotellikategoriaamme kuuluvassa hotellissa.

S’Algar on rauhallinen ja viihtyisä lomakohde Menorcan kaakkoisosassa. Lomakohteessa on vain muutama ravintola ja kauppa. Shoppailun sijaan voit tehdä kävelyretkiä ihaillen samalla kylän valkeita lomahuviloita, komeita puutarhoja ja korkeita palmuja rannan äärellä.

Tutustu Mahoniin

Vaikka S'Algar onkin rauhallinen ja hiljainen lomakohde, et kuitenkaan asu aivan syrjäseudulla. Lentokentälle on vain noin 10 kilometrin matka ja melkein yhtä pitkä matka on saaren mielenkiintoiseen pääkaupunkiin Mahoniin. Bussimatka Mahoniin maksaa vähemmän kuin kupillinen kahvia ja vie noin 20 minuuttia. Pääkaupungissa voit kulkea vanhan kaupungin kujilla tai tehdä ostoksia merkkiliikkeissä ja markkinoilla. Voit myös vierailla tunnetussa Destillerías Xoriguerissa, 1700-luvulta peräisin olevassa gini-tislaamossa, joka sijaitsee keskellä viehättävää satamaa.

Aikuisten hotelli meren äärellä

Neljän tähden hotelli Portblue Salgar tarjoaa runsaasti tekemistä. Hotellilla on suuri allasalue meren tuntumassa, tyylikäs sea club -ravintola ja täällä voit myös pelata tennistä tai vuokrata pyörän naapurihotellista. Lue lisää hotelliesittelysivulta.

Tutustu vehreään Menorcan saareen

Menorca on rauhallisempi ja vähemmän tunnettu lomailijoiden keskuudessa kuin sen naapurisaari Mallorca. Ympäri saarta löydät uimapoukamia kristallinkirkkaine vesineen, osaan pääset ainoastaan joko veneellä tai kävellen. Suurilta osin koko saari on luonnonsuojelualetta ja kuuluu Unescon biosfäärialueisiin.

Vaella, maastopyöräile tai ratsasta

Jos pidät aktiivisesta lomailusta on Menorca ihanteellinen lomakohde. Saaren rannikkoa myötäilee Camí de Cavalls, selkeästi merkitty reitti jonka poluilla voit vaeltaa, ratsastaa tai pyöräillä. Alueella on useita pyörävuokraamoja. Varaa opastettu ratsastusretki tai vaellus ja koe Menorcan parhaat puolet!

Vuokraa auto lomallesi jo etukäteen

Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan kujien äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja käydä ostoksilla pääkaupunki Mahonissa. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole.

Matkavaihtoehtoja S'Algar

Suosikkihotellit S'Algar

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen S'Algar hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Menorca hotellit