Matkat
Cala Galdana

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1 tunti
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 1000

Matkat Cala Galdana

Cala Galdana

Cala Galdana Menorcan saarella on pieni postikorttimaisen kaunis rantalomakohde, jossa on pitkä ja valkoinen, pinjapuiden reunustama hiekkaranta. Cala Galdana tarjoaa lomatunnelmaa vesiurheiluaktiviteetteineen, pienine putiikkeineen ja hyvine ravintolavalikoimineen, vaikka kohde ei kovin suuri olekaan.

Cala Galdana sijaitsee syvän merenlahden äärellä, jonka vesi on turkoosinsinistä ja ranta kaunis ja matalapohjainen. Täällä sinulla on mahdollisuus esimerkiksi snorklaukseen tai kajakkimelontaan upeissa rantavesissä, jossa kalliot viettävät lähes pystysuorana mereen.

Ruokalistalla kalaa ja äyriäisiä

Rantaa pitkin kulkee pieni rantakävelykatu, josta on hienot näkymät auringossa kimaltelevalle lahdelle. Kylän keskusta sijaitsee paikalla, jossa kapea joki laskee merelle. Pienvenesatamassa on mukava kuljeskella ja tutustua n. kymmenen erilaisen ravintolan, muutamien baarien ja pikkuliikkeiden tarjontaan. Useimmat ravintolat ovat erikoistuneet kala- ja äyriäisruokiin.

Tutustu vehreään Menorcan saareen

Menorca on rauhallisempi ja vähemmän tunnettu lomailijoiden keskuudessa kuin sen naapurisaari Mallorca. Ympäri saarta löydät uimapoukamia kristallinkirkkaine vesineen, osaan pääset ainoastaan joko veneellä tai kävellen. Suurilta osin koko saari on luonnonsuojelualetta ja kuuluu Unescon biosfäärialueisiin.

Vaella, maastopyöräile tai ratsasta

Jos pidät aktiivisesta lomailusta on Menorca ihanteellinen lomakohde. Saaren rannikkoa myötäilee Camí de Cavalls, selkeästi merkitty reitti jonka poluilla voit vaeltaa, ratsastaa tai pyöräillä. Alueella on useita pyörävuokraamoja. Varaa opastettu ratsastusretki tai vaellus ja koe Menorcan parhaat puolet!

Vuokraa auto lomallesi jo etukäteen

Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan kujien äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja käydä ostoksilla pääkaupunki Mahonissa. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole.

Lue lisää autonvuokrauksesta yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme »

Mielenkiintoisia retkiä

 • Saarikierroksella kauniita maisemia, viininmaistelua ja menorcalaisia hevosia
 • Merirosvoretkellä aarteenetsintää
 • Ratsastusretkiä ja vaellusta pitkin Camí de Cavallsia
 • Iltashow, jossa tanssivia hevosia ja akrobatiaa

Matkavaihtoehtoja Cala Galdana

Suosikkihotellit Cala Galdana

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Cala Galdana hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Menorca hotellit