Matkat
Son Bou

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1 tunti
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 167

Matkat Son Bou

Son Bou

Son Bou on lapsiystävällinen rantalomakohde, jonka vaalea hiekkaranta on Menorcan pisin. Rantaa reunustavat hiekkadyynit ja merta myötäilee pieni rantaraitti ravintoloineen. Jos kaipaat suurempaan kaupunkiin ovat Mahon ja Alaior mukavasti ulottuvillasi.

Son Bou sijaitsee Menorcan eteläosassa ja on ihanteellinen vaihtoehto perheille tai ystävä- ja kaveriporukoille. Son Bou tarjoaa pitkän ja hienon hiekkarannan lisäksi kylän pienen keskusta-alueen, jossa on pubeja, keilahalli sekä pieni vesipuisto. Vuokra-autolla, paikallisbussilla tai taksilla pääset kätevästi Mahoniin, saaren suurimpaan kaupunkiin, jonne on matkaa n. 20 km.

Keskiaikainen Alaiorin kaupunki

Vielä lähempänä, vain seitsemän kilometrin päässä Son Bousta on maurilainen Alaiorin kaupunki llidunvalkeine taloineen. Hieman mäkisessä kaupungissa on kapeita kujia ja vehreitä pieniä toreja. Värikkäät pikkuputiikit ja viikkomarkkinat ovat myös näkemisen arvoisia.

Rantapoukamia ja taianomaista rauhaa

Menorcalla meno on rauhallisempaa kuin naapurisaarella [Mallorcalla] (/matkat/espanja/mallorca/). Maisema on idyllistä ja maaseutumaista ja ympäri saarta löydät uimapoukamia kristallinkirkkaine vesineen. Osa niistä sijaitsee lomakohteissa, ja osaan pääset ainoastaan joko veneellä tai kävellen.

Vaella, maastopyöräile tai ratsasta

Jos pidät aktiivisesta lomailusta on Menorca ihanteellinen lomakohde. Saaren rannikkoa kiertää Camí de Cavalls, selkeästi merkitty reitti jonka poluilla voit vaeltaa, ratsastaa tai pyöräillä. Alueella on useita pyörävuokraamoja, joista voit vuokrata hyviä maastopyöriä. Polut eivät ole päällystettyjä, joten ajaminen vaatii hieman kokemusta.

Vihreää ja ympäristöystävällistä

Kukkia, lintuja, luolia, rotkoja... Näe ja koe Menorcan nähtävyydet matkallasi! Suurin osa Menorcan luonnosta on luonnonsuojelualuetta, sillä saari on yksi Unescon biosfäärialueista. Ympäristösertifioitujen hotellien lukumäärä on runsas ja useat ravintolat tarjoilevat paikallista lihaa, juustoa ja kasviksia.

Saaren kalastajakylät ja maaseutu tutuksi autoillen

Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja pysähtyä johonkin kalastajakylään kahvikupposelle. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole.
Lue lisää autonvuokrauksesta TUIn kautta»

Mielenkiintoisia retkiä

 • Saarikierroksella kauniita maisemia, viininmaistelua ja menorcalaisia hevosia
 • Merirosvoretkellä aarteenetsintää
 • Ratsastusretkiä ja vaellusta pitkin Camí de Cavallsia
 • Iltashow, jossa tanssivia hevosia, musiikkia ja akrobatiaa

Matkavaihtoehtoja Son Bou

Suosikkihotellit Son Bou

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Son Bou hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Menorca hotellit