Matkat
Castelsardo

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 6 000

Matkat Castelsardo

Castelsardo

Castelsardo löytyy Italian kauneimpien kaupunkien listalta, mikä ei yllätä ketään kaupungissa käynyttä. Keskiaikaisten kaupunginmuurien takaa löytyy romanttista tunnelmaa, herkkukauppoja, kauniita kirkkoja, käsityöperinteitä sekä pikkukujilta useita tasokkaita ravintoloita. Varaa Sardinian matka ja koe itse saaren ihana tunnelma!

Castelsardon pieni kaupunki sijaitsee rinteessä niemimaalla, jota hallitsee mahtava 1100-luvulla rakennettu linna. Kesäiltoina linnassa järjestetään usein jazz-konsertteja ja muita tapahtumia.

Rantoja, jäätelöbaareja ja punottuja koreja

Voit ottaa aurinkoa ja uida pikkukivirannoilla lähellä hotelleja tai hienolla Lu Bagnon hiekkarannalla hieman Castelsardon ulkopuolella. Rantaelämää suuremmassa roolissa ovat kuitenkin kaupungin viehättävät kiemurtelevat kujat. Galleriat, kaupat ja jäätelöbaarit reunustavat katuja. Osa kaduista johtaa asuinkorttelien läpi ja voit nähdä upeita kukkalaatikoita ja uteliaita kissoja. Yhä tänä päivänä naiset istuvat talojensa ulkopuolella ja punovat koreja vanhanaikaiseen tapaan.

Kulinaarisia elämyksiä

Monien Castelsardon ravintoloiden joukossa on sekä ensiluokkaisia italialaisia ravintoloita että rustiikkisia trattorioita, joissa useissa pääfokus on kalassa ja äyriäisissä. Aitoa lähiruokaa voit syödä myös maalaisravintoloissa aivan kaupungin ulkopuolella, muista vain tähystää kylttejä joissa lukee Agriturismo.

Monia nähtävyyksiä

Linnan rakennutti genovalainen Dorian perhe 1100-luvulla. Muita kulttuurinähtävyyksiä ovat Santa Marian kirkko keskiaikaisine krusifikseineen ja tunnelmallinen S:t Antonion katedraali. Castelsardon lähellä voit myös nähdä erikoisesti muodostuneen Elefanttikallion, josta on tullut koko Sardinian symboli.

Italian kauneimpia pikkukaupunkeja

Kuten myös TUIn valikoimaan kuuluva pieni Bosan kaupunki, myös Castelsardo kuuluu I Borghi più Belli D’Italia -listalle, jolle valitaan vain Italian kauneimmat pikkukaupungit. Lisää listasta ja kaupungeista voit lukea järjestön sivuilta www.borghitalia.it.

Vuokraa auto etukäteen

Jos haluat tutustua Sardiniaan – Italian hurmaavaan lomaparatiisiin omin päin, voit TUIn kautta myös vuokrata auton edullisesti ennakkoon yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Kätevintä on varata auto koko loman ajaksi, tällöin voit noutaa sen suoraan lentokentältä.

Matkavaihtoehtoja Castelsardo

Suosikkihotellit Castelsardo

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Castelsardo hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Sardinia hotellit