Matkat
Isola Rossa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 2 000

Matkat Isola Rossa

Isola Rossa

Isola Rossan kalastajakylä sijaitsee pitkän ja valkean hiekkarannan äärellä Sardinian pohjoisrannikolla. Kylässä on muutamia pikkukauppoja, ravintoloita ja hieno pienvenesatama. Valikoimassamme on useita lomahotelleja ravintoloineen, spa-osastoineen, upeine allasalueineen ja urheiluaktiviteetteineen. Valitse mieleisesi omalle Sardinian matkallesi!

Täällä Sardinian saaren luoteisrannikolla luonto on hieman karumpaa ja rannikolla on kalliomuodostelmia, luolia ja laguuneja. Hienot valkeat hiekkarannat ovat unelma rauhaa kaipaaville auringonpalvojille.

Hiekkarannat

Isola Rossan kylän ranta, Spiaggia del Porto, on vaaleahiekkainen ranta, jolla hotellien määrän lisäännyttyä myös palvelujen määrä on kasvanut. Voit esimerkiksi purjelautailla ja sukeltaa rannikon luolissa. Marinedda-ranta sijaitsee kylän luoteispuolella, merivesi täällä on usein smaragdinvihreää. Rannalla viihtyvät myös surffarit – kiitos upeiden aaltojen.

Äyriäisravintoloita

Kalastajat saapuvat kylän satamaan kalansaaliineen, jotka päätyvät suoraan paikallisiin ravintoloihin. Mikäli olet kalan ja äyriäisten ystävä, on täällä todellakin jotain mitä odottaa.

Italialaista pikkukaupungin viehätystä Algherossa

Suosittelemme Algherossa käyntiä lomallasi. Vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien sisäpuolella voit kuljeskella kapeilla kujilla trattorioiden, jäätelöbaarien sekä pikkuputiikkien keskuudessa. Keskellä kaupunkia on venesatama pienveneineen ja heti ulkopuolelta löytyvät hienot hiekkarannat. Lyhyemmän matkan päästä sijaitsee Castelsardon pikkukaupunki, joka on yksi Italian kauneimmista.

Vuokraa auto ja tutustu Sardiniaan

Vuokra-autolla tutustut kätevästi ihanan Sardinian saaren vehreisiin vuoriin, merenpoukamiin ja keskiaikaisiin kaupunkeihin. Valitse Sardinian kaunein tie Via La Speranza Algheron ja Bosan välillä, tai tee kierros Costa Smeraldalla luksusjahtien ja jetset-elämän ympärillä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto kauttamme etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Isola Rossa