Matkat
Bosa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja.
  • Pizzan. 9 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 8 000

Matkat Bosa

Bosa

Keskiaikainen Bosan kaupunki kuuluu Italian kauneimpiin pikkukaupunkeihin. Kaupunki sijaitsee kukkulalla Temo-joen varrella Sardinian saaren länsiosassa. Kirkot, taidegalleriat, pienet perheomisteiset ravintolat sekä pastellinväriset talot kehystävät kivillä päällystettyjä kujia.

Matka Bosaan tarjoaa arkielämän viihtyisää tunnelmaa yhdistettynä historian siipien havinaan. Onkin luonnollista, että Bosa löytyy I Borghi più Belli D’Italia -listalta, johon hyväksytään vain Italian kauneimmat pikkukaupungit.

Pikkukujia ja kalastusveneitä

Vanhassa Sa Costan kaupunginosassa voit kuljeskella pikkukujilla ja mukulakivitoreilla. Pienistä ravintoloista saat äyriäispastaa sekä tuoretta grillattua kalaa, ja kun olet kylläinen voit tehdä joen rannalla pienen iltakävelyn. Laitureilta voit katsella kalastusveneitä, jotka keinahtelevat ilta-auringossa.

Hopeaa ja pitsiä

Corso Vittorio Emanuele II -pääkadulta löytyy runsaasti kauppoja, mutta myös verstaita, joissa pidetään yllä kaupungin käsityöperinteitä. Täällä valmistetaan muun muassa pitsiliinoja ja filigraanikoruja, jotka on valmistettu ohuista hopea- tai kultalangoista.

Keskiaikainen linna hienoin näkymin

Muista käydä katsomassa katedraalia, joka on pyhitetty Neitsyt Marialle. Toinen hyvä vinkki on kavuta Castello di Malaspinan linnalle, josta on näkymät yli koko Bosan.

Mahtavat näkymät matkalla Algheroon

Länsirannikon luonto on vehmasta ja vaihtelevaa vuorineen, macchia-kasvustoineen, oliivilehtoineen, viiniviljelmineen sekä aaltoilevine viljapeltoineen. Algheron kaupunkiin on noin tunnin automatka pohjoiseen päin ja reitti on yksi hurmaavan Sardinian saaren kauneimmista. Toisella puolen tietä ovat vuoret ja toisella puolen huima näkymä kirkkaansiniselle merelle.

Bosa Marinan rannat

Alhaalla rannikolla kahden kilometrin päässä Bosasta sijaitsee pieni Bosa Marinan rantalomakohde leveine ja matalapohjaisine rantoineen, jossa ei ole tungosta. Hiekka on tummempaa ja aivan rannalla on useita ravintoloita.

Suosittelemme vuokraamaan auton

Kun haluat saada mahdollisimman paljon irti lomastasi, voit vuokrata auton koko lomasi ajaksi. Lue lisää autonvuokrauksesta TUIn kautta ». Voit vuokrata auton jo lentokentälle ja pääset lomasi aikana helposti rannoille, Algheroon sekä kiertelemään Sardinian saarta. Jos haluat mukaan retkillemme esimerkiksi veneretkille tai viinin- ja oliiviöjyjen maisteluun, siirryt omin päin Algheroon, josta retkillemme lähdetään.

Matkavaihtoehtoja Bosa

Suosikkihotellit Bosa

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Bosa hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Sardinia hotellit