Matkat
Campofelice di Roccella

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn . 15 e
  • Vesi (1 l)n. 0,30 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 5 000 000

Matkat Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella on pieni sitruslehtojen ympäröimä kylä Sisilian pohjoisrannikolla. Kylässä on pitkä hiekkaranta, aitoja paikallisia ravintoloita ja 18-reikäinen golfkenttä. Viehättävä Cefalùn keskiaikainen kaupunki on lyhyen auto-/junamatkan päässä.

Kylä sijaitsee maaseudulla, mäen päällä. Campofelice di Roccellan kylätorin ympärillä olevien katujen varsilla on alueen raaka-aineista valmistettua perinteistä sisilialaista maalaisruokaa.

Pitkä ranta

Ranta on leveä, lähes 20 kilometriä pitkä, mutta ei erityisen leveä. Rannalla puhaltaa usein ihanan vilvoittava tuuli mereltä päin. Osa rannasta on hienoa hiekkaa, osa koostuu pikkukivistä.

Viehättävä Cefalù ja Palermon suurkaupunki

Keskiaikaiseen Cefalùn kaupunkiin, joka on yksi saaren kauneimmista, on vain lyhyt junamatka tai vartin ajomatka autolla. Täydellinen päiväretkikohde – käy kävelyllä kaupungin kapeilla kujilla, poikkea designliikkeissä ja pidä tauko trattoriassa. Jos haluat tutustua trendikkääseen Palermoon ja sen muotiliikkeisiin ja museoihin, ota juna vastakkaiseen suuntaan. Matka kestää noin tunnin.

Patikkapolkuja ja uneliaita pikkukyliä

Aivan Campofelice di Roccellan ulkopuolella on Madonien luonnonsuojelualue, saman nimisen vuoren juurella. Patikoi polkuja vehreän luonnon läpi ja pysähdy pienissä keskiaikaisissa kylissä, kuten Castelnuovo, jossa aika näyttää pysähtyneen. Jos haluat kierrellä Sisiliaa enemmän omaan tahtiisi, voit vuokrata auton jo ennen matkaa.

Matkavaihtoehtoja Campofelice di Roccella