Matkat
Baia Sardinia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 25 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 500

Matkat Baia Sardinia

Baia Sardinia

Baia Sardinia on pieni ja rauhallinen rantalomakohde Sardinian kultarannikolla, Costa Smeraldalla. Kylän keskiössä ovat upeat hiekkarannat, uimapoukamat ja kylätori. Loistokkaaseen Porto Cervoon on lyhyt ajomatka.

Baia Sardinia on tunnettu rannoistaan, joilla vesi on kristallinkirkasta. Hiekkaranta sijaitsee keskellä kylää, lähellä vehmasta toriaukiota, jonka terasseilla voit käydä nauttimassa espresson ja herkullisia sardinialaisia leivonnaisia.

Rantaklubi ja hyvät snorklausmahdollisuudet

Alueella on myös kivoja kalliorantoja ja pikkuisia, rauhallisia rantakaistaleita lähellä kylää. Kirkkaiden ja puhtaiden vesien johdosta Baia Sardinia on yksi saaren suosituimmista snorklaus. ja sukelluspaikoista. Ravintolatarjonta on vähäinen, mutta ravintolat ovat ihanan aitoja. Baia Sardinian aidalla on rantaklubi, joka myöhemmin illalla muuntuu yökerhoksi.

Vuokraa auto ja tutustu Costa Smeraldaan

Kun valitset lomakohteeksesi Baia Sardinian, kannattaa vuokrata auto ja lähteä ajelemaan rannikkoa ja tutustua näin Costa Smeraldaan ja sen uimapoukamiin, huvijahtien täyttämiin satamiin ja ylellisiin rantakohteisiin lähemmin. San Pataleon taitelijakylä sisämaassa on myös yksi hyvä retkikohde. Matkalla voit pysähtyä jossain saaren agriturismo-kohteista ja nauttia tilan itse tuottamia sardinialaisia herkkuja. Huomioi, että voit vuokrata auton jo ennakkoon yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme.

Korsika ja La Maddalenan saaret

Voit myös tehdä päiväretkiä läheisille saarille. Laivat Ranskalle kuuluvalle Korsikan saarelle liikennöivät Sardinian pohjoiskärjestä. Päivän aikana ehdit kuljeskella ympäriinsä ja syödä hyvin Bonifacion kaupungissa, jonka sijainti kalliolla on upea. Sardinian pohjoispuolella sijaitseva saaristo on nimeltään Maddalenan saaristo ja siellä sijaitsevassa merellisessä kansallispuistossa on lähes karibialaista tunnelmaa. Osallistu opastetulle retkelle tai suuntaa saarille omin päin.

Matkavaihtoehtoja Baia Sardinia