Matkat
Porto Conte

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 9 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkilukun. 40 000 (Alghero)

Matkat Porto Conte

Porto Conte

Sardinian paras perhehotelli löytyy Porto Contesta. TUI Blue Baia di Conte -hotellissamme on toimintaa lapsille, urheilumahdollisuuksia ja herkullisia italialaisia noutopöytiä. Hotelli sijaitsee luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä viehättävästä Algheron pikkukaupungista. Varaa Sardinian matka ja nauti ihanan saaren tunnelmasta!

TUI Blue Baia di Conte sijaitsee rannalla kansallispuiston ympäröimänä. Suositussa perhehotellissa yhdistyvät monipuoliset aktiviteetit ja rauhallinen miljöö. Hotelli tarjoaa tekemistä kaikenikäisille: leikkiä ja liikuntaa lapsille ja nuorille, Bamsen Uimakoulun, kuntoilumahdollisuuksia sekä vaivattoman All Inclusiven lisäpalveluna.

TUI Blue For Families – kaikki palvelut saman katon alta

TUI Blue -hotellissamme on runsaasti tilaa, mitä sitten päätät tehdäkin. Voit meloa kajakilla, snorklata, pelata tennistä tai viettää rentoja hetkiä hienolla allasalueella. Ja auringonlaskun aikaan, kun vastagrillattujen herkkujen tuoksut leijailevat Green & Grillistä, on aika hakea nuoret jalkapallokentältä. Täällä kaikki on mukavasti samalla alueella rauhallisessa ja pienessä poukamassa.

Italialaista pikkukaupungin viehätystä Algherossa

Viehättävän Algheron kaupungin läheisyys (n. 10–15 km valitsemastasi hotellista riippuen) antaa lomallesi mukavaa ekstraa. Vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien sisäpuolella voit kuljeskella kapeilla kujilla, herkutella trattorioissa ja jäätelöbaareissa sekä tehdä ostoksia pikkuputiikeissa. Keskellä kaupunkia on pienvenesatama ja heti keskustan ulkopuolella ovat hienot hiekkarannat.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Saarikierros – keskiaikaisia kaupunkeja ja historiallisia jäännöksiä
  • Päiväretki Korsikalle – "Kauneuden saarelle"
  • Iltaretki – sardinialaisia makuelämyksiä ja lähiruokaa

Vuokraa auto ja tutustu Sardiniaan

Vuokra-autolla tutustut kätevästi saaren vehreisiin vuoriin, merenpoukamiin ja keskiaikaisiin kaupunkeihin. Valitse Sardinian kaunein tie Via La Speranza Algheron ja Bosan välillä, tai tee kierros Costa Smeraldalla luksusjahtien ja jetset-elämän ympärillä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi etukäteen kauttamme.

Matkavaihtoehtoja Porto Conte