Hotellit Praha

Tältä sivulta löydät kaikki hotellit Prahassa. TUIlta löydät hotellit Barcelonassa jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin Prahassa. Tutustu alapuolella kohteen Praha hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Prahassa

Meillä on laaja valikoima hyviä hotelleja Prahassa, mutta kolme erityisen hyvää, joita joita asiakkaamme ovat suositelleet ovat: K+K Hotel Central, Jalta ja Mamaison Hotel Riverside Prague.

Hotellit lapsiperheille Prahassa

TUIn valikoimassa on myös monia lapsiystävällisiä hotelleja Prahassa. Jos matkustat Prahaan lasten kanssa, suosittelemme valitsemaan hotellin linnan ympäristöstä, jossa on leikkipaikkoja ja tilaa juoksennella.

Parhaat hotellit aikuisille Prahassa

Prahassa on useita hotelleja, jotka sopivat hyvin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hyviä hotelleja aikuiseen makuun ovat esimerkiksi ylellinen keskustahotelli NH Collection Carlo IV sekä Alchymist Grand Hotel And Spa joissa molemmissa on tyylikkäästi sisustetut huoneet ja wellness-alue.

Edulliset hotellit Prahassa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Prahassa, jos haluat nauttia upeasta kaupunkilomasta pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Prahassa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki Prahan hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »