Hotellit Gran Canaria

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Gran Canarialla. Monet Gran Canarian hotelleista on avoinna ympäri vuoden, joten sinun ei tarvitse koskaan odottaa päästäksesi matkustamaan Gran Canarian aurinkoon.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Gran Canarialla

Haaveiletpa sitten hotellista pitkällä, kultaisella hiekkarannalla Playa del Inglésissä, viihtyisästä loma-asunnosta Puerto Ricossa tai tasokkaasta golfhotellista, meiltä löydät hotellin Gran Canarialta joka makuun. Valitse ylellinen kylpylähotelli aivan meren rannalla, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Gran Canarialla, moderni huoneistohotelli tai majoitus yhdessä suosituista RIU-hotelleistamme, jotka hemmottelevat sinua palveluillaan ja mukavuuksillaan. Jos matkustat lasten kanssa, tutustu Bahia Felizissä sijaitseviin TUI Blue for Families -hotelleihin, jotka on suunniteltu tarjoamaan lapsiperheille unohtumattomia lomaelämyksiä.

Hotellit lapsiperheille Gran Canarialla

Parhaat hotellimme lapsiperheille Gran Canarialla ovat: TUI Blue Village Orquidea, TUI Blue Village Las Pitas, TUI Blue Village Playa Feliz ja TUI Blue Village Tres Vidas. Kaikissa hotelleissa on sekä BabyClub että Kids Club, ja voit tavata TUI:n maskotit Bamsen ja T-Botit.

Hotellit aikuisille Gran Canarialla

Jos haluat mieluummin aikuisille suunnatulle lomalle, voimme suositella TUI Blue for Two -hotellejamme, kuten TUI Blue Suite Princessiä Playa Tauritossa. Paikka sopii erityisen hyvin pariskunnille ja hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat hotellivieraat.

Vesipuistohotellit Gran Canarialla

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti myös monet upeat vesipuistohotellit Gran Canarialla, joissa voit viettää vaikka koko päivän vedessä leikkien ja touhuten. Hotel LIVVO Lago Tauritossa on koko Gran Canarian suurin vesipuisto, josta löytyy monenlaisia allasalueita sekä vesiliukumäkiä kaikenikäisille.

Edulliset hotellit Gran Canarialla

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Gran Canarialla, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Esimerkiksi TUI Blue Village Las Pitas tarjoaa edullista majoitusta Gran Canarialla.

Katso kaikki TUIn hotellit »