Hotellit - Kanariansaaret

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn hotellit Kanariansaarilla. Olemme valikoineet Kanariansaarten parhaat hotellit, jotta lomastasi tulee mahdollisimman onnistunut. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Kanariansaarilla, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta vai edullisempi vaihtoehto? Matkustitpa sitten yksin, perheen kanssa tai kaveriporukalla, TUIlta löydät juuri sinun tarpeitasi vastaavan hotellin Kanariansaarilla.

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Kanariansaarilla

TUIn suosituimmat hotellit Kanarialla ovat perhesuosikki TUI Blue Flamingo Beach Resort Lanzarotella, TUI Blue Village Qrquidea Gran Canarialla sekä lapsiystävällinen All Inclusive -hotelli Riu Buenavista Teneriffalla.

Parhaat hotellit lapsiperheille Kanariansaarille

TUIlla on laaja valikoima lapsiystävällisiä hotelleja Kanariansaarilla, joissa koko perhe voi nauttia yhteisestä lomasta. Parhaita hotellejamme lapsiperheille Kanarialla, joita asiakkaamme ovat erityisesti suositelleet ovat TUI Blue Village Playa Feliz ja TUI Blue Village Tres Vidas Gran Canarialla sekä TUI Blue Flamingo Beach Resort Lanzarotella. Näissä hotelleissa on tarjolla aktiviteetteja ja kerhoja kaikille lapsille. Täällä lapset voivat tavata TUIn maskotit Bamsen tai T-botit, jotka tuovat iloa lomapäiviin ja -iltoihin.

Vesipuistohotellit Kanariansaarilla

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti myös monet upeat vesipuistohotellit Kanariansaarilla, joissa voit viettää vaikka koko päivän vedessä leikkien ja touhuten. Hotel LIVVO Lago Tauritossa on Gran Canarian suurin vesipuisto, josta löytyy monenlaisia allasalueita sekä vesiliukumäkiä kaikenikäisille.

Parhaat hotellit aikuisille Kanariansaarilla

Jos etsit parasta aikuisten hotellia Kanariansaarilla, suosittelemme TUI Blue For Two ja Blue Star Adults Only -konseptihotelleja. TUI Blue Los Gigantes Teneriffalla sekä TUI Blue Suite Princess ja Blue Star Punta del Rey Gran Canarialla toivottavat tervetulleiksi kaikki yli 16-vuotiaat hotellivieraat. Näissä lapsivapaissa hotelleissa pääset viettämään rauhallista lomaa kahden kesken Kanarialla ja nauttimaan elämän hyvistä hetkistä.

Edulliset hotellit Kanariansaarilla

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Kanariansaarilla, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Esimerkiksi Puerto Mar Gran Canarialla, Castillo Apartments Fuerteventuralla ja Apartementos LIVVO Morromar tarjoavat edullista majoitusta Kanariansaarilla.

Varaa TUIn Kanariansaaret - matkat aurinkoon ja ihanille rannoille odottavat!

Katso kaikki TUIn hotellit »