Matkat
Bahia Feliz

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 9 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 840 000 (Gran Canaria)

Matkat Bahia Feliz

TUI Family Life Bahía Felizissä Gran Canarialla kaikki perheenjäsenet nauttivat lomastaan. Bahía Felizissä on suuret uima-allasalueet, tenniskenttiä, lastenkerhot, ravintoloita ja aurinkotuoleja palmujen alla. Valittavanasi on useita majoitusvaihtoehtoja ja varaamalla edullisen All Inclusiven tai puolihoidon varmistat lomasi vaivattomuuden.

Bahía Felizin lomakylä sijaitsee aivan meren äärellä Gran Canarian kaakkoisrannikolla. Alueella on vehreitä palmuja, avoimet näkymät merelle, uima-altaita, rantakatu sekä hotelleja kaikilla mukavuuksilla. Sekä pieni Plaza Canarian aukio ravintoloineen ja pikkukauppoineen.

Viisi perheille sopivaa hotellia

Hieman ylempänä mäellä, omassa rauhassaan, sijaitsee huoneistohotelli Blue Star Monte Feliz, jolla on oma allasalue, ravintolat ja muut palvelut. Muut Bahía Felizin hotellit ovat Tres Vidas, Las Pitas ja Playa Feliz sekä talvikaudella myös Orquidea. Kaikki nämä neljä hotellia kuuluvat TUI Family Life -konseptihotelleihimme, mikä tarkoittaa maksuttomia lastenkerhoja, fitnesstunteja, aktiviteetteja ja iltojen monipuolista viihdeohjelmaa.

Spa, allasalueita ja ravintoloita

TUI Family Lifessa on useita allasalueita ja ravintoloita. Lomakylän omasta spasta voit varata hierontaa ja kauneushoitoja sekä nauttia vain kuntouintiin tarjotusta uima-altaasta. Pieni ranta koostuu pikkukivistä, ja heti vierestä alkaa pitkä ja hieno rantakatu, jota pitkin pääset kulkemaan aina naapurilomakohteisiin Playa del Aguilaan ja San Agustiniin saakka.

Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen Las Palmasin suurkaupunkiin.

Lue lisää autonvuokrauksesta Gran Canarialla »

Matkavaihtoehtoja Bahia Feliz