Matkat
Bahia Feliz

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 9 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 840 000 (Gran Canaria)

Matkat Bahia Feliz

Bahia Feliz

**Bahía Felizin lomakylä sijaitsee aivan meren äärellä. Alueella on vehreitä palmuja, avoimet näkymät merelle, rantakatu sekä hotelleja kaikilla mukavuuksilla.

Pieni ranta on pikkukiveä ja aivan sen vierestä alkaa pitkä ja hieno rantakatu, jota pitkin voit kävellä naapurilomakohteisiin, Playa del Aguilaan ja San Agustiniin. Pienellä Plaza Canaria -aukiolla on ravintoloita ja pikkukauppoja.

Kolme TUI Family Life hotellia

TUI Family Lifen alueella on useita allasalueita ja ravintoloita. Kylän omassa spassa voit nauttia hieronnasta ja erilaisista kauneushoidoista tai käydä uimassa kuntouintiin varatussa altaassa.

TUI Family Life -hotelleja alueella ovat Tres Vidas, Las Pitas ja sekä talvikaudella myös Orquidea.
Nämä kolme hotellia kuuluvat siis TUI Family Life -konseptihotelleihimme, mikä tarkoittaa mm. maksuttomia lastenkerhoja, fitnesstunteja, aktiviteetteja ja iltojen monipuolista viihdeohjelmaa.

Muita hyviä perhehotelleja

Hieman ylempänä mäellä, omassa rauhassaan, sijaitsee Perhelöytö-luokan huoneistohotellimme Monte Feliz, jolla on oma allasalue, ravintola ja muita palveluita. Bahía Felizin alueella sijaitsee lisäksi perhehotellimme Playa Feliz, lähimpänä rantaa. Hotellilla on oma allasalue lastenaltaineen ja oma ravintola. Päivisin hotellilla järjestetään aktiviteetteja ja Bamsekin poikkeaa lapsia ilahduttamassa muutaman kerran viikossa.

Playa Felizistä Blue Star -hotelli

Kesäkaudella 2019 Playa Feliz toimii vielä TUI Family Life -hotellikonseptilla. Talvikaudesta 2019/20 lähtien hotelli toimii puolestaan Blue Star -hotellikonseptilla.

Vuokraa auto etukäteen

Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen Las Palmasin suurkaupunkiin.

Lue lisää autonvuokrauksesta Gran Canarialla »

Matkavaihtoehtoja Bahia Feliz