Matkat
Puerto de Mogán

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Olut (50 cl)n. 3 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • building PääkaupunkiMadrid
  • message-love KieliEspanja
  • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Puerto de Mogán

Puerto de Mogánin satama on suosittu kävelypaikka, jonne tullaan myös muualta saarelta. Kalastusalukset ja purjeveneet kelluvat satamassa vieri vieressä ja lähellä houkuttelevat autottomat kujat, liidunvalkeat talot ja kiemurtelevat ihmeköynnökset. Voit asua joko tasokkaasti hieman ylempänä laakson rinteellä tai Parhaalla paikalla -luokan hotelli Puerto de Moganissa keskellä huvivenesatamaa.

Rantakadulla kulkiessasi voit pysähtyä johonkin viihtyisistä kahviloista ja nauttia auringonlaskusta viinilasillisen tai kahvikupin äärellä. Kylässä on paljon hyviä ravintoloita, joista monet ovat erikoistuneet kala- ja äyriäisruokiin.
Rantoja ja veneretkiä Lähellä Puerto de Mogánin kylän keskustaa sijaitseva pieni ranta on matalapohjainen ja hienohiekkainen. Satamasta pääset veneellä myös naapurilomakohteisiin kuten Puerto Ricoon, Anfiin ja Arguineguiniin.

Perjantaimarkkinat Muista myös Puerto de Mogánin perjantaimarkkinat, joilla voit tehdä monenlaisia löytöjä tai vain kuljeskella ihmisvilinän keskellä. Tuolloin kaksi toria sekä sataman kävelykatu täyttyy myyntikojuista, joista voi ostaa kaikkea käsitöistä nahkalaukkuihin ja koruihin.
Mielenkiintoisia retkiäKahvia ja kanarialaisia maisemia – kahviviljelmiä ja maalauksellisia kyliä Jeeppi- ja kamelisafari
* Retki syvälle pinnan alle Yellow submarine -sukellusveneellä

Vuokraa auto etukäteen
Auton vuokraaminen on hyvä tapa tutustua saareen ja sen vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin sekä mielenkiintoiseen suurkaupunkiin Las Palmasiin, jonne nykyisin pääset Puerto de Moganista vaivattomasti moottoritien uutta osuutta pitkin. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Matkavaihtoehtoja Puerto de Mogán

Hotellit Puerto de Mogán