Matkat
Ibizan kaupunki

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 50 000

Matkat Ibizan kaupunki

Ibizan kaupunki

Ibizan kaupungissa pääset lähimmäksi saaren ainutlaatuista elämäntapaa. Kaikkialla sinua ympäröivät taidegalleriat ja kivat baarit sekä bileprinsessat ja modernit hipit. Mutta myös keskiaikaiset kujat, torit, ruokahalua herättävät tapasbaarit ja tyylikäs huvivenesatama. Voit lomailla kaupungissa hienon rannan äärellä tai yhdessä Ibizan trendikkäimmistä hotelleista aivan kaupungin ulkopuolella.

Ibizan vanhinta osaa kutsutaan Dalt Vilaksi ja se kohoaa korkeuksiinsa kukkulalla kiemurtelevine kujineen, portaineen ja valkeaksi kalkittuine taloineen. Täällä voit ihailla kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä kuten 1500-luvulta peräisin oleva kaupunginmuuri ja mahtava goottilainen katedraali kukkulan huipulla.

Ravintoloita, kauppoja ja huveja

Satamaa ympäröivistä kortteleista, joita yksinkertaisesti kutsutaan nimellä La Marina löytyy tyylikäs ja trendikäs Ibiza ravintoloineen, musiikkibaareineen ja ostoskatuineen. Itse satama luksusjahteineen ja kauniine, vanhoine purjealuksineen on yksi Välimeren suurimmista.

Designvaatteita à la ”bohem chic”

Kaupoissa ja ostoskeskuksissa on tarjolla kaikkea taidekäsitöistä espanjalaisiin herkkuihin. Erityisen tunnettu Ibiza on omaleimaisesta vaatemuodistaan. Folkloren ja 70-luvun innoittamat hippivaatteet on muodinluojien toimesta kehitetty aivan omaksi tyylikseen, jota kutsutaan nimellä Ad Lib.

Hotelli hyvällä paikalla

Jos haluat asua kaupungissa, valitse hotelliksesi Los Molinos. Hotelli sijaitsee Figueretasin kaupunginosassa, oman hiekkarannan äärellä vanhan Ibizan ja naapurilomakohde Playa d’en Bossan välissä. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsevat sekä ranta, ostospaikat että ravintolat. Ibizan vanhaan kaupunkiin kävelet noin vartissa.

Ikimuistoinen hotelli

Destino Pacha Ibiza Resortista avautuu panoramanäköala merelle. Hotelli on huippuluokkaa, mitä tulee designiin ja palveluun. Tarjolla on joogatunteja, gourmetravintoloita, vinoteekki sekä iltakonsertteja. Hotelli sijaitsee mäellä, meren äärellä Talamancan kaupunginosassa, muutaman kilometrin päässä Ibizan kaupungista itään. Keskustaan on vain n. 10 minuutin matka autolla.

Ibizan saari

Vaikka Ibiza on suhteellisen pieni saari, on sillä paljon tarjottavaa Ibizan kaupunkielämän ohella. Ibiza on myös luonnonkaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – jos niin haluat

Kun haluat tutustua Ibizan kohuttuun bile-elämään, on Ibizan kaupungissa joitain klubeja, mutta enemmän löydät naapurilomakohteesta Playa d’en Bossasta. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Mielenkiintoisia retkiä

 • Aurinkoa ja uintia katamaraaniretkellä
 • Käynti tunnetuilla hippimarkkinoilla
 • Päiväretki Formenteran naapurisaarelle
 • Iltakävely Ibizan kaupungin vanhassa ja uudessa osassa

Matkavaihtoehtoja Ibizan kaupunki