Matkat
Port d’es Torrent

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 20 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 250

Matkat Port d’es Torrent

Port d’es Torrent

Port d’es Torrentin rantalomakohteessa on yksinkertaisia ravintoloita, baareja, pikkukauppoja sekä kiva pieni ranta. Hotellivalikoimassamme on sekä perhehotelleja että huoneistoja kaveriporukalle. San Antonion iltaelämä on riittävän lähellä, lahden toisella rannalla, olematta kuitenkaan häiritsevää.

Port d’es Torrent sijaitsee San Antonion lahden eteläpuolella, luoteis-Ibizalla. Syvää ja suojaisaa lahtea reunustaa hieno hiekkaranta ja vehmaat viheralueet. Katujen varsilla on pikkukauppoja, värikkäästi sisustettuja baareja ja lompakolle ystävällisiä ravintoloita.

Hyvä sijainti

Port d’es Torrent ei ole varsinaisesti erityisen trendikäs tai ylellinen. Kuitenkin se on suosittu lomakohde, jonne monet palaavat aina uudelleen. Ei vähiten nuoret britit, jotka pitävät kohdetta tukikohtanaan jossa asua, nauttia auringosta ja uimisesta sekä seurustella. Samalla sykkivään San Antonion huvikeskukseen on matkaa vain neljä kilometriä paikallisbussilla tai taksilla.

Ibizan saari

Ibiza on saari, jolla on asennetta. Tyyli on "boheemin chic" ja Ibizan kaupungissa voit nähdä näyttävästi pukeutuneita taiteilijoita, bileprinsessoja ja moderneja hippejä. Samalla Ibiza on luonnonkaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – jos niin haluat

Yöelämä on hienostunutta ja vähemmän silmiinpistävää kuin moni luulee. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus. Diskoja, baareja ja dj-klubeja on myös San Antoniossa ja Playa d’en Bossassa. Muissa lomakohteissa on rauhallisempaa: pariskuntia ja perheitä, jotka nauttivat auringosta ja uimisesta, maukkaista illallisista ja vetäytyvät nukkumaan ennen puoltayötä.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Saarella on siis paljon nähtävää. Emmekä vielä ole maininneet Ibizan kaupungin vanhaa osaa, joka kaupunginmuureineen, kujineen ja kirkkoineen on valittu Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Retkivinkkejä

 • Aurinkoa ja uintia katamaraaniretkellä
 • Käynti tunnetuilla hippimarkkinoilla
 • Päiväretki Formenteran naapurisaarelle
 • Iltakävely Ibizan kaupungin vanhassa ja uudessa osassa

Matkavaihtoehtoja Port d’es Torrent