Matkat
Cala Llonga

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 20 e
 • Vesi (1 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 400

Matkat Cala Llonga

Cala Llonga on viihtyisä rantalomakohde hieman pienemmässä mittakaavassa. Kaukana Ibizan bile-elämästä, mutta tarpeeksi suuri tarjotakseen kävelykatuja, hyviä hotelleja ja ravintoloita sekä kalkkikivikallioiden ympäröimän vaaleahiekkaisen rannan.

Cala Llonga sijaitsee Ibizan luonnonkauniilla kaakkoisrannikolla, Ibizan kaupungin ja Santa Eulalian välissä. Kylän sydän on sen hieno ranta, jossa on tilaa kaikille. Ranta sijaitsee syvässä poukamassa, vehreät vuoret molemmilla puolilla.

Valkeita rakennuksia ja palmuja

Useimmat rakennukset ovat matalia ja valkeaksi kalkittuja. Yhdessä palmujen ja terassien kanssa tekevät ne Cala Llongasta rauhallisen ja viehättävän. Rannan ja pikkukatujen varsilla on pikkukauppoja ja ravintoloita. Enemmän valinnanvaraa löydät Ibizan kaupungista, jonne pääset helposti bussilla tai taksilla.

Kävelypolkuja ja näköalapaikkoja

Cala Llongaa ympäröiville kukkuloilla kulkee monia polkuja ja pikkuteitä, joita pitkin pääsee rantakallioiden näköalapaikoille. Voi kävellä tai juosta – huiput ovat riittävän korkeita tarjotakseen haasteita myös todellisille kuntoilijoille.

Ibizan saari

Ibiza on saari, jolla on asennetta. Tyyli on "boheemin chic" ja Ibizan kaupungissa voit nähdä näyttävästi pukeutuneita taiteilijoita, bileprinsessoja ja moderneja hippejä. Samalla Ibiza on kaunis ja vehreä saari oliivilehtoineen, mantelipuineen, kalkkikivikallioineen ja valkeine pikkukylineen. Eikä unohtaa sovi saaren uimapoukamia – hienoja rantoja saarella on noin 50.

Tanssia aamuun asti – jos haluat

Ibizan klubielämään pääset tutustumaan parhaiten San Antoniossa tai Playa d’en Bossassa. Muissa lomakohteissa on rauhallisempaa: pariskuntia ja perheitä, jotka nauttivat auringosta ja uimisesta, maukkaista illallisista ja vetäytyvät nukkumaan ennen puoltayötä. Suurimmat klubit sijaitsevat kylien ulkopuolella ja ne aukeavat varsin myöhään. Sisäänpääsylippuihin, jotka usein ovat kalliita, sisältyy bussikuljetus.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Saarella on siis paljon nähtävää. Emmekä vielä ole maininneet Ibizan kaupungin vanhaa osaa, joka kaupunginmuureineen, kujineen ja kirkkoineen on valittu Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon. Mikäli haluat kierrellä saarta omaan tahtiin, voit jo ennen lomaa vuokrata auton edullisesti kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Retkivinkkejä

 • Aurinkoa ja uintia katamaraaniretkellä
 • Käynti tunnetuilla hippimarkkinoilla
 • Päiväretki Formenteran naapurisaarelle
 • Iltakävely Ibizan kaupungin vanhassa ja uudessa osassa

Matkavaihtoehtoja Cala Llonga

Suosikkihotellit Cala Llonga

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Cala Llonga hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Ibiza hotellit