Hotellit Albania

Katso kaikki hotellit kohteessa Albania. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Albaniassa tai tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella kohteen Albania hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Albaniassa

TUIn valikoimassa on monia hyviä hotelleja Albaniassa, mutta kolme erityisen hyvää, joita asiakkaamme ovat suositelleet ovat Gloria Palace & Spa, Epidamn White Sensation sekä Melia Durres.

Hotellit lapsiperheille Albaniassa

Kaksi erityisen hyvää hotellia lapsiperheille Albaniassa ovat Oricon Coast jossa on lastenallas, vesiliukumäkiä, leikkipaikka ja viihdeohjelmaa lapsille sekä Sandy Beach, jossa on kansainvälinen lastenkerho, leikkipaikka sekä altaasta erotettu erillinen osio perheen pienimmille.

Parhaat hotellit aikuisille Albaniassa

Albaniassa on useita hotelleja, jotka sopivat hyvin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hyviä hotelleja aikuiseen makuun ovat esimerkiksi aivan rannan äärellä sijaitsevat Gloria Palace & Spa, joka on yksi tasokkaimmista hotelleistamme Albaniassa, sekä ylellinen Melia Durres.

Edulliset hotellit Albaniassa

 Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Albaniassa, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Albaniassa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä » 

Varaa TUIn Albania - matkat kultahiekkaisille rannoille ja kiehtoviin kaupunkeihin!