Barcelona lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Espanja

  • Valuutta

    Euro

  • Aikaero

    -1/-2 tuntia

Koe upea Barcelona lasten kanssa. Barcelona on loistava kohde lapsiperheille, ja kaupungista löytyy runsaasti tekemistä ja nähtävää koko perheelle. Ja mikä parasta: Barcelonassa voitte nauttia sekä kaupunkilomasta että rantalomasta.

Hotellivinkit

Barcelonan nähtävyydet lapsille

Gaudín suunnittelema Parc Güellin puisto tarjoaa värikkäitä mosaiikkeja, kiehtovia rakennelmia ja upeita näkymiä kaupungin ylle. Lapset rakastavat juoksentelua puistossa ja ihastuvat sen satumaisiin elementteihin.

Barcelonetan rannalla voitte viettää lasten kanssa aurinkoisen rantapäivän uiden ja hiekkalinnoja rakennellen. Läheltä löytyy myös leikkipaikkoja ja ravintoloita, joten rannalla hurahtaa helposti kokonainen päivä.

Seikkailkaa myös kaupungin keskustassa sijaitsevassa Parc de la Ciutadellan puistossa, jossa on järvi, leikkipaikkoja ja polkuveneitä. Puiston laidalla sijaitsee Barcelonan eläintarha, jossa lapset voivat tutustua yli 4000 eläinlajiin. 

Lasten kanssa Barcelonassa kannattaa myös vierailla L'Aquàrium de Barcelonassa, joka on yksi Euroopan suurimmista akvaarioista. Akvaarion vaikuttavat näyttelyt, kuten valtava haiallas, ovat ehdoton hitti lapsiperheille. Voitte myös ostaa liput hauskaan kaksikerroksiseen hop on hop off bussiin, johon sisältyy sisäänpääsy akvaarioon.

Hauska aktiviteetti Barcelonassa lasten kanssa on varata päiväretki PortAventuraan, joka on Espanjan suurin huvipuisto ja yksi Euroopan suurimmista teemapuistoista. Jos perheessä on pieniä vesipetoja, voitte varata päiväretken myös PortAventura Caribe Aquatic Park -vesipuistoon, josta löytyy huimia vesiliukumäkiä ja erilaisia altaita kaiken ikäisille. Perheen rohkeimmat huimapäät voivat myös testata King Khajunaa, joka on koko Euroopan korkein free-fall vesiliukumäki.

Lähempääkin löytyy hauska vesipuisto Illa Fantasia, jossa on yli 20 vauhdikasta vesiliukumäkeä ja kolme isoa uima-allasta. Heinä -elokuussa vesipuistossa järjestetään joka torstai hauska Aquasound Pool Party, joka on avoinna kaikenikäisille lapsille.

Barcelonan vuorilla sijaitseva Tibidabon huvipuisto puolestaan tarjoaa upeita näkymiä kaupungin yli sekä monenlaisia huvipuistolaitteita ja pelejä, jotka sopivat kaikenikäisille lapsille. Huvipuisto on avoinna kesäaikaan.

Huippuhauskaa tekemistä Barcelonassa lasten kanssa tarjoaa myös Wax Museum of Barcelona -vahakabinetti. Täällä lapset voivat matkata kaukaisiin galakseihin Star Wars -hahmojen mukana ja ottaa selfieitä kaikkien idoliensa kanssa aina Lionel Messistä Michael Jacksoniin.

Toinen hauska museo, jossa kannattaa vierailla lasten kanssa Barcelonassa on Magic World Museum, joka tarjoaa ainutlaatuisia ja taianomaisia elämyksiä koko perheelle. Ottakaa upeita selfieitä mitä uskomattomammissa ympäristöissä, paetkaa nälkäisiä krokotiileja, kävelkää lintujen päällä taivaalla tai jakakaa vessa supertähden kanssa. Tässä ainutlaatuisessa museossa koko perhe kokea huimia seikkailuja, joita ette missään muualla pääse kokemaan. Magic World -museossa kaikki on mahdollista!

Historiasta kiinnostuneiden lasten kanssa kannattaa tutustua Poble Espanyolin ulkoilmamuseoon, joka on rekonstruoitu pieni espanjalainen kylä käsityöläisten työpajoineen. Siellä lapset voivat oppia Espanjan eri alueiden historiasta, osallistua erilaisiin työpajoihin, maistella espanjalaisia ruokia ja nauttia flamencoesityksestä.

Jos haluatte tutustua aurinkoiseen Barcelonaan pyörän selästä käsin, voitte varata lapsiperheille tarkoitetun Barcelona Family Bike Tour -pyöräretken oppaan kanssa.

Mikäli perheestä löytyy jalkapallofaneja, FC Barcelonan kotistadion Camp Nou ja siihen liittyvä museo ovat ehdottomasti vierailun arvoisia.

Hyvä vaihtoehto tutustua nähtävyyksiin Barcelonassa lasten kanssa on ostaa TUIn Barcelona Family Pass, johon sisältyy sisäänpääsy kahdeksaan lapsiystävälliseen elämykseen Barcelonassa mukaan lukien eläintarha, akvaario, vahamuseo ja Poble Espanyol.

Illan hämärtyessä kannattaa suunnistaa lasten kanssa katsomaan Magic Fountain of Montjuïc valo- ja musiikkishowta, jossa näyttävästi eri väreillä valaistu maaginen suihkulähde tanssii musiikin tahdissa.

Barcelona on kaupunki, joka ei koskaan nuku ja tarjoaa perheille loputtomasti seikkailuja ja muistoja. Olipa kyseessä lyhyt viikonloppuloma tai pidempi vierailu, Barcelonassa jokainen päivä tuo uusia ja unohtumattomia kokemuksia kaikille perheenjäsenille. Lisää vinkkejä mitä tehdä lasten kanssa Barcelonassa löydät TUIn elämykset -sivulta. 

Hotelli Barcelonassa lapsiperheelle

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Barcelonassa. Suosittelemme esimerkiksi keskeisellä paikalla sijaitsevaa perheille sopivaa huoneistohotelli Aparthotel Atenea Calabriaa. Hotelli sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, kauppoja ja ravintoloita ja Barcelonan eläintarha, Akvaario sekä lähin ranta sijaitsevat vain kolmen kilometrin päässä hotellilta. Hotellilla on myös kansainvälinen lastenkerho.

Toinen lapsiperheille sopiva hotelli Barcelonassa on lähellä rantaa, keskustaa ja tunnettua Ciutadella puistoa sijaitseva Park Hotel. Hotellin kattoterassilla on uima-allas.

Kolmas hotelli, jota suosittelemme lapsiperheille, on keskeisellä paikalla sijaitseva 1881 Barcelona Gran Rosellon -hotelli, joka sijaitsee lähellä Parc del Turó -puistoa, jossa lapset voivat juoksennella palmujen ja Välimeren kasvien lomassa. Hotellin kattoterassilla on pieni uima-allas.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tehdä Barcelonassa lasten kanssa?

Vaikka Barcelona on vilkas suurkaupunki, se on erinomainen lomakohde lapsiperheille, koska Barcelonassa riittää nähtävää ja koettavaa ja voit yhdistää mukavasti rantaloman ja kaupunkiloman. Vierailkaa lapsiystävällisissä nähtävyyksissä kuten Barcelonan eläintarhassa, Akvaariossa, Wax Museum of Barcelona -vahakabinetissa tai tehkää päiväretki Port Aventuran -huvipuistoon. Kokekaa taianomaisia hetkiä Magic World Museumissa tai tutustukaa Poble Espanyolin -ulkoilmamuseoon. Viettäkää huippuhauska rantapäivä Barcelonetan rannalla ja seikkailkaa värikkäässä Parc Güellin -puistossa tai Parc de la Ciutadellassa. Ja jos pienet jalat väsyvät kävelemiseen, hypätkää hauskan kaksikerroksisen Hop-On Hop Off -bussin kyytiin. Ostamalla kätevän TUIn Barcelona Family Passin, pääset edullisesti kahdeksaan lapsiystävälliseen nähtävyyteen Barcelonassa. Lisää aktiviteetteja ja Barcelonan nähtävyyksiä lapsille löydät TUIn elämykset sivulta.

Mitkä ovat parhaat hotellit Barcelonassa lapsiperheelle?

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Barcelonassa. Meiltä löytyy lapsiperheelle sopivia hotelleja niin Barcelonan keskustasta kuin myös rauhallisemmalla sijainnilla keskustan ulkopuolella. Lapsiperheille sopivia hotelleja Barcelonassa ovat esimerkiksi Aparthotel Atenea Calabria, Park Hotel sekä 1881 Barcelona Gran Rosellon.

Mitä muuta olisi hyvä tietää lomaillessa lasten kanssa Barcelonassa?

Inspiraatioartikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä tietoa siitä, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon lomaillessasi lasten kanssa. Nappaa talteen pakkauslista matkalle lasten kanssa. Lue mitä sinun tulisi tietää matkarattaiden ottamisesta mukaan lennolle. Katso vinkkimme lapsen kanssa lentämiseen. Katso myös parhaat vinkkimme Barcelonan viikonloppumatkalle.