Kivoja retkiä lasten kanssa Khao Lakissa

Thaimaassa on paljon nähtävää ja koettavaa pienillekin lapsille. Tässä muutama lapsiystävällinen retkivinkki koko perheen lomaseikkailuihin Khao Lakissa.

Tämän videon mukana pääset retkelle Khao Lakin ympäristöön. Lisäksi alla on kolme vinkkiä mitä lasten kanssa voi tehdä Khao Lakissa lomaillessaan.

Ui vesiputouksessa

Sai Rungin vesiputoukselle pääsee lähes perille asti autolla. Eniten vettä putouksessa on heinä- ja joulukuun välisenä aikana, mutta kuivaksi putous ei mene koskaan. Vesiputouksella käynti ei maksa mitään ja sinne on helppo mennä. Se on vajaan 2 kilometrin päässä Bang Niangista Khao Lakissa ja tien varrella on opastekylttejä koko matkan perille asti. Lähistöllä on parkkialue, yksinkertainen ravintola ja vessat.

Kävely vesiputoukselle on pieni viidakkoseikkailu.
On ihanaa, kun voi uida niin pitkään kuin haluaa, eikä vilustumisesta ole pelkoa.
Vesiputouksessa polskiminen on ikimuistoinen elämys.

Vieraile markkinoilla

Thaimaan markkinat ovat elämys niin pienille kuin isoillekin lomalaisille. Anna lasten maistaa banaanipannukakkua, katselkaa kuinka appelsiinimehua puristetaan ja kookospähkinöitä avataan. Syö friteerattua kanaa ananaksella, lettuja kookoskermalla, sticky ricea, lämmintä maissia… Maista lohikäärmehedelmää, tuoretta mangoa, pomeloa, mangostania ja grillattuja minibanaaneja. Bang Niangin markkinat ovat avoinna useana päivänä viikossa iltapäiväisin ja iltaisin. Khu Khak Marketin löydät Khao Lakin bussiaseman vierestä ja täällä on tarjolla ruokaa ja hedelmiä aikaisesta aamusta puoleenpäivään.

Mehu ei ole koskaan maistunut niin hyvältä kuin vastapuristettuna Thaimaassa.
Voit viilentää oloasi myös tuoreella kookosvedellä.

Snorklaa Similanin saarten edustalla

Kaikki yli 3 -vuotiaat lapset voivat osallistua snorkalusretkelle. Snorklausretki Similanin saarille on todella suosittu lapsiperheiden keskuudessa. Ensin ohjaaja opastaa snorkaluksen perusteet ja sitten päästäänkin harjoittelemaan värikkäiden koralliriuttojen ja trooppisten kalojen keskelle. Kannattaa ottaa mukaan vedenpitävä kamera upeiden lomamuistojen tallentamiseen.

Pinnan alla avautuu kokonaan uusi maailma.
Voiko kukaan lapsi vastustaa tätä näkyä?

Khao Lakin suosituimmassa perhehotellissamme TUI Blue Mai Khao Lakissa , voit asua bungalowissa, jossa on oma uima-allas, aivan rannan äärellä.
Lisää kivoja vinkkejä Thaimaahan lasten kanssa löydät täältä