Varaa nyt lento ja hotelli suosittuihin lomakohteisiin. Valittavanasi on lukuisia kohteita ympäri maailmaa ja mikä parasta, voit valita matkanpituuden ja lähtölentokentän entistäkin vapaammin. Jos matkustat kohteeseen, johon TUI järjestää myös matkoja tilauslennoin, voit valita hotelliksi myös TUIn hotelleja, kuten esimerkiksi TUI Blue For Families -hotelleja.

Kun varaat lento+hotelli-matkan, matkasi on turvattu matkapakettiehdoilla. Voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja saada apuja ja neuvoja matkasi aikana.

Katso kaikki kohteet matkahaustamme!

  • Tasokkaat hotellit hyvällä sijainnilla
  • Matkapakettiehdot turvanasi
  • TUIn apu mahdollisissa ongelmatilanteissa

Toinen toistaan upeampia kohteita

Lontoo

Lontoo sytyttää yhä uudelleen – tarjolla on aina jotain uutta ja mielenkiintoista. Huolimatta siitä oletko lapsi vai aikuinen, ensikertalainen vai jo vakiovieras.

Alk.

Berliini

Matkusta kauttamme Berliiniin! Reittilennot antavat sinulle vapauden valita matkan keston joustavammin. Valikoimassamme on paljon keskustahotelleja, keskitasosta ylelliseen. Willkommen!

Alk.

Rooma

Matkusta Roomaan ja tutustu yhteen maailman romanttisimmista kaupungeista. Viivähdä viikonloppu tai koko viikko, asu vaatimattomasti tai ylellisesti.

Alk.

Barcelona

Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.

Alk.

Algarven rannikko

Algarve on kokonainen provinssi, mutta myös Portugalin suosituin aurinkorannikko. Algarvessa on kaikkea vilkkaista lomakohteista ja upeista rannoista kulttuurikaupunkeihin ja romanttisiin hiekkakivikallioihin.

Alk.

Malta

Maltan loma tarjoaa ritarilinnoja, sukellusta, rantoja ja sykkivää yöelämää. Täydellinen lomakohde viikon tai viikonlopun viettoon.

Alk.

Florida

Florida – subtrooppinen ilmasto, ihanat hiekkarannat, vilkas iltaelämä ja tasokkaat ostospaikat tekevät osavaltiosta miljoonien ihmisten unelman. Voit valita hotellisi Miamista, Fort Lauderdalesta tai Orlandosta.

Alk.

Bali

Balin smaragdinvihreät riisiviljelmät, usvaiset vuoret ja upeat hiekkarannat ovat vain osa kaikesta mitä saarella on tarjota. Yhtä mielenkiintoista ovat kulttuuri erilaisine seremonioineen, tanssiesityksineen ja pyhine temppeleineen. Valikoimassamme on hienoja rantahotelleja tunnetuimmissa lomakohteissa.

Alk.

Langkawi

Malesian johtava lomasaari valkoisine korallirantoineen ja vaellusreitteineen sademetsässä läpi vesiputouksien ja orkideojen.

Alk.