Pariisi – kävelijän unelma

16.1.2017
Johanna
Pariisi on ollut kautta aikojen taiteilijoiden, kirjailijoiden ja filosofien mekka. Kaupunki on kiehtova sekoitus eri aikakausia ja täynnä ihastuttavia nähtävyyksiä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että suosituimpien nähtävyyksien välilläkin on paljon nähtävää.

Jos haluat todella tuntea käveleväsi Pariisissa, kävele Seinen varren rantakatuja pitkin. Joen varrella on niin Eiffelin torni, Louvre, Notre Dame, historiallinen Place de la Concord kuin romanttinen Pont des Arts. Sekä pitkä rivi kirja- ja taidekauppiaiden kojuja, joiden antimia kannattaa pysähtyä ihailemaan.

TUI Eiffel-torni

Notre Damen katedraalilta noin viiden minuutin kävelymatkan päässä on Shakespeare & Company -kirjakauppa, joka toimitti 1900-luvun alussa pariisilaisille sekä matkailijoille kiellettyä kirjallisuutta. Nykyään voit jopa istahtaa alas ja nauttia kupillisen kahvia samalla kuin ihailet kirjoja.

Pariisissa on paljon tekemistä ja näkemistä ja myös heitä, jotka haluavat nähdä ja kokea samat asia. Useimpiin museoihin ja nähtävyyksiin on mahdollista ostaa liput etukäteen ja siten välttyä jonossa seisomiselta.

Pariisilaisia kirjakauppoja - TUI

Jos haluat rasittaa jalkojasi vähemmän, osta nippu lippuja, jotka käyvät bussiin ja metroon ja lataa puhelimeesi virallinen Metro-sovellus. Sen kanssa opit kulkemaan Pariisissa kuin vanha tekijä.

Pariisi tarjoaa jokaiselle jotakin. Valinnat teet aivan itse, mutta paras vinkki Pariisin on pakata mukaan mukavat kengät ja antaa pohjien kulua. Kun kävelet Pariisissa, kävelet lähes kirjaimellisesti taiteilijoiden, kirjailijoiden ja filosofien jalanjäljissä.

Muita samankaltaisia

Disneyland - 6 huvipuistoa ympäri maailman

Satujen maailmaan astuminen on ikimuistoinen elämys, oletpa minkä ikäinen tahansa. Kävele Tuhkimon satulinnassa, tapaa Chewbacca ja Buzz Lightyear, matkusta vuoristoradalla tai istu luolassa Pienen merenneidon viereen. Avaamme sinulle nyt portin kuuteen Walt Disneyn teemapuistoon eri puolilla maailmaa.
SallaS SallaS 2.4.2019

Euroopan edulliset kaupungit – katso missä saat vastinetta rahoillesi

Etsitkö seuraavalta kaupunkilomaltasi elämyksiä edulliseen hintaan? Vertaile eri lomakohteiden paikallista hintatasoa. Arvioi esimerkiksi, mitä lomaviikon ravintolaruokailut tulevat maksamaan. Kuulostaako 2 euron oluttuoppi tai alle 10 euron laatuillallinen houkuttelevalta? Seuraavissa TUIn Euroopan kaupunkilomakohteissa saat erinomaista vastinetta rahoillesi.
SallaS SallaS 19.3.2019

Romanttiset kaupunkilomakohteet - 7 suosikkia

Romanttiset kaupunkilomakohteet Euroopassa tarjoavat tunnelmallisia veneretkiä, piknikkejä puistoissa, museoita, kulttuuria ja unohtumattomia illallisia. Ota irtiotto harmaasta arjesta ja varaa hetki aikaa romantiikalle - tutustu seitsemään suosikkikohteeseen!
Johanna Johanna 12.2.2018

Alennusmyynnit eri kaupungeissa - näillä vinkeillä pääset alkuun

Alennusmyynnit ovat mitä parhain aika vierailla suosikkikaupungissasi - joko nykyisessä tai tulevassa. Edullisten ostosten ystäviä hemmotellaan yleensä kaksi kertaa vuodessa. Lue shoppailuvinkkejä viiteen kaupunkiin.
Johanna Johanna 20.6.2017