Matkat
Alcala

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 8,5 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Alcala

Alcalá on rauhallinen, pieni lomakohde Lounais-Teneriffalla, suurempien Los Gigantesin ja Playa de las Américasin kohteiden välissä. Täällä pääset pian lomatunnelmaan ja asut ylellisesti viiden tähden TUI Sensatori -hotellissamme, jossa on spa, useita ravintoloita sekä yksi Euroopan pisimmistä uima-altaista.

TUI Sensatori Palacio de Isora on yksi Teneriffan ylellisimmistä hotelleista. Merivesiallas on 260 metriä pitkä ja hotellilla on lisäksi kolme makeanveden allasta ja yksi lastenallas, jotka kaikki ovat lämmitettyjä. Lomahotelli on jaettu eri alueisiin; vauhdikkaisiin alueisiin perheille ja rauhallisempiin alueisiin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Mikäli haluat rentoutua meren äärellä, on hotellin edustalle rakennettu uusi hiekkaranta.

Ravintolat, spa ja kuntoilua
Valittavanasi on useita tasokkaita ravintoloita ja matkan hintaan sisältyy "täysihoito plus", joka tarkoittaa aamiaisen, lounaan ja päivällisen lisäksi myös ruokajuomia. Spa-keskuksessa voit nauttia hieronnasta, ayurveda-hoidoista sekä monesta muusta. Alueella on myös yksinkertainen kuntosali ja hotellin lähellä on tenniskenttiä. Lisätietoja yksityiskohdista löydät hotellin tekstistä.

Pieni kylä ja suuret naapurit
Pienen Alcalán kylän pääkadulla on kourallinen ravintoloita ja pikkuputiikkeja. Jos kaipaat rantoja ja vilkkaampaa elämää, voit ottaa taksin tai astua paikallisbussiin ja suunnistaa Los Gigantesiin, joka sijaitsee 5 km päässä tai Playa de las Americasiin, jonne matkaa on 20 km.

Mielenkiintoisia retkiäSaarikierros Teneriffan salaisuudet Teiden tulivuori ja Las Cañadasin laavatasanko
Delfiinien tähystystä katamaraanilla, retki sukellusveneellä ja päivä naapurisaarella La Gomeralla Siam Parkin vesipuisto, jossa on lukuisia vesiliukumäkiä, aaltokone sekä thaimaalainen kylä
* Eläinpuisto Loro Parque, jossa voit nähdä mm. miekkavalaita delfiineitä, papukaijoja ja pingviineitä

Varmista paikkasi ja varaa retket jo etukäteen ennen matkaa! Vuokraa auto etukäteen Auton vuokraaminen on myös hyvä tapa tutustua Teneriffan saareen. Mukavalla etäisyydellä ovat niin vuoriston vaelluspolut, golfkentät, vesipuistot kuin Santa Cruzin suurkaupunki. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta »

Matkavaihtoehtoja Alcala

Hotellit Alcala

1 hotellit