Viiden tähden lomaeuforiaa: Blue Star Euphoria Resort

5.2.2019
SallaS
Kesällä 2018 Kreetalle avattu Blue Star Euphoria Resort on uniikki ja moderni hotelli, joka heti ensimmäisinä aukiolokuukausinaan onnistui hurmaamaan vieraansa tunnelmallaan ja palveluillaan. Hotellin omistaja Marietta Mathioulaki listasi 5 highlightia, jotka tekevät Euphoria Resortista suorastaan euforisen rentoutumispaikan.

1. Tilan tuntu

Kun Euphoria Resortiin astuu sisään, huomio kiinnittyy heti tilaan. Avara vastaanottoaula, modernit ja tilavat huoneet ja 19 000 neliömetrin nurmikkoalueet ovat kaikki luomassa levollista ja ylellistä tunnelmaa.

Hotellin sisääntuloaula on näyttävä ja avara.

2. Altaat

Euphoria Resort ylpeilee 4000 neliömetrin uima-altaallaan, joka on koko Kreikan suurin. Lisäksi suurimmasta osasta maatason huoneita on suora yhteys jaettaviin uima-altaisiin. Kaiken kaikkiaan uima-altaita on hotellilla 5560 neliömetriä, vesipuisto mukaanluettuna.

3. Harmonia Spa

Harmonia Spassa on suuri sisäuima-allas, 8 tyylikästä hoitohuonetta, VIP-sviitti yksityisellä jacuzzilla, sekä tasokas märkäalue, jossa on maksuttomasti käytössä sauna, höyrysauna ja jääsuihkulähde. Vieraat voivat valita laajasta tarjonnasta erilaisia hoitoja ja hierontoja kohtuulliseen hintaan.

Harmonia Spassa on suuri, lämmitetty sisäuima-allas.

4. Aktiviteetit

Hotellivieraille on tarjolla päivittäin ilmaiseksi yli kymmenen ohjattua aktiviteettia. Kaksi tenniskenttää, pieni jalkapallokenttä, rantalentopallokenttä, hyvinvarustettu kuntosali, spinning-huone, yoga- / pilates-sali… siinä muutamia esimerkkejä Euphoria Resortin kuntoilutarjonnasta.

Euphoria Resort tarjoaa paljon erilaisia aktiiviteetteja.

5. Hauskaa myös lapsille

Euphoria Resort on paratiisi myös lapsiperheille. Kids World on huikean hauska vesipuisto koko perheelle. Kids Clubissa puolestaan on tarjolla päivittäin aktiviteetteja ja opettavaisia leikkejä. Ohjaajat tekevät lasten lomasta unohtumattoman kokemuksen, samalla kun vanhemmat saavat omat rentoutumishetkensä.

Tutustu lisää Blue Star Euphoria Resortiiin

Lue myös hotellinomistajan haastattelu: Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden