Matkat
Valle Gran Rey

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1,5 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t.
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 4 800

Matkat Valle Gran Rey

Valle Gran Rey

Valle Gran Reyhin saapuessasi huomaat varmasti ensimmäisenä saaren kauniit luonnonmaisemat. Alas kimaltelevan meren äärelle kuljet kiemurtelevaa serpentiinitietä, läpi jyrkän laakson, jota hallitsevat palmut, terassiviljelmät ja jyrkät kallioseinämät. Olet sitten aikeissa vaeltaa vuorilla tai vain rentoutua ihanassa kylässä meren äärellä, näyttää Valle Gran Rey varmasti La Gomeran parhaat puolet.

Valle Gran Rey on viehättävä lomakohde meren äärellä, La Gomeran lounaisrannikolla. Kylän kolme pientä osaa sijaitsevat 10–15 minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Ylin kylän osista on aito kanarialainen maalaiskylä, jossa on kahviloita, kirkko, koulu ja jyrkille vuorenrinteille levittyviä pastellinsävyisiä taloja.

Kallioita ja banaaniviljelmiä

Valle Gran Reyn kaksi muuta osaa sijaitsevat alhaalla rannan äärellä ja muodostuvat pääasiassa matalista hotellirakennuksista, pikkukaupoista ja kodikkaista ravintoloista. Täällä on useita pieniä lahdenpoukamia sekä kapea, mutta pitkä laava- ja soraranta. Kylän eri osien välissä on banaaniviljelmiä ja sisämaan puolella kohoavat upeat vuorenrinteet. Vuorenrinteiden välissä on kaunis vehreä laakso, jonka mukaan Valle Gran Reyn kylä on saanut nimensä ("suuren kuninkaan laakso").

Terassiviljelmiä

Maanviljelijät ovat satojen vuosien aikana rakentaneet vaikuttavia terassiviljelmiä rinteisiin, paikoissa joissa laakso muuttuu äkkijyrkäksi. Yksittäiset maatilat ovat kuin pääskysenpesiä tomaatteja, avokadoja, viinipensaita ja banaaneja kasvavien viljelmien lomassa.

La Gomera

La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luontoelämyksistä. Pienellä saarella, joka muuten on Kanariansaarista toiseksi pienin, on runsaasti upeita vaelluspolkuja ja ainutlaatuinen kasvisto. Monet vaelluspoluista sijaitsevat Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla. Saarella on lisäksi laavarantoja, jyrkkiä ja vehmaita vuorenrinteitä ja korkeita palmuja, jotka reunustavat pikkukaupunkeja ja idyllisiä kyliä.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi »

Mielenkiintoisia retkiä

  • Valassafari, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
  • Saarikierros kävellen ja bussilla
  • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Matka La Gomeralle

La Gomeralle matkustat naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. Teneriffalla on ensin lyhyt bussimatka (n. 20 min), jonka jälkeen lauttamatka (n. 50 min). La Gomeralla jatkat bussilla Valle Gran Reyhin (n. 1 t 15 min).

Odotusaikaa Los Cristianosissa

Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin maksutta ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja Valle Gran Rey