Matkat
Valle Gran Rey

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkiluku46 560 000

Matkat Valle Gran Rey

Valle Gran Reyhin saapuessasi huomaat varmasti ensimmäisenä saaren kauniit luonnonmaisemat. Alas kimaltelevan meren äärelle kuljet kiemurtelevaa serpentiinitietä, läpi jyrkän laakson, jota hallitsevat palmut, terassiviljelmät ja jyrkät kallioseinämät. Olet sitten aikeissa vaeltaa vuorilla tai vain rentoutua ihanassa kylässä meren äärellä, näyttää Valle Gran Rey varmasti La Gomeran parhaat puolet.

Pieni ja viehättävä La Gomeran saari sijaitsee vain 40 minuutin laivamatkan päässä Teneriffalta. Kuitenkin tänne saavuttaessa tuntuu kuin olisi tullut toiseen maailmaan. Ilmasto on yhtä ihastuttava kuin muillakin Kanariansaarilla. Täällä on monia pieniä uimarantoja, hyviä hotelleja, viehättäviä rantakatuja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Aito ilmapiiri on ilmeinen; korkeiden hotellien ja suurten lomakohteiden sijaan kohtaat täällä idyllisiä kyliä ja pikkukaupunkeja.

Idyllinen Valle Gran Rey Valle Gran Rey on viehättävä lomakohde La Gomeran lounaisrannikolla. Kylän kolme pientä osaa sijaitsevat 10–15 minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Ylin kylän osista on aito kanarialainen maalaiskylä, jossa on kahviloita, kirkko, koulu ja jyrkille vuorenrinteille levittyviä pastellinsävyisiä taloja.

Kallioita ja banaaniviljelmiä Valle Gran Reyn kaksi muuta osaa sijaitsevat alhaalla rannalla ja muodostuvat pääasiassa matalista hotellirakennuksista, pikkuliikkeistä ja ravintoloista, joissa on ystävällinen tunnelma. Täällä on useita pieniä lahdenpoukamia sekä kapea, mutta pitkä laava- ja soraranta. Kylän eri osien välissä on banaaniviljelmiä, ja sisämaahan päin kohoavat upeat vuorenrinteet. Vuorenrinteiden välissä on kaunis vehreä laakso, jonka mukaan Valle Gran Reyn kylä on saanut nimensä ("Suuren kuninkaan laakso").

Terassiviljelmiä Maanviljelijät ovat satojen vuosien aikana rakentaneet vaikuttavia porrasviljelmiä kohti korkeuksia, joissa laakso muuttuu äkkijyrkäksi. Yksittäiset maatilat ovat kuin pääskysenpesiä tomaatteja, avokadoja, viinipensaita ja banaaneja kasvavien portaiden lomassa.

Luonnonkauniita vaelluspolkuja La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luonnosta ja haluat vaeltaa luonnossa merta ja laaksoja ihastellen. Huolimatta siitä, että saari on halkaisijaltaan vain muutamia kymmeniä kilometrejä, sen korkein kohta yltää 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla, on hienoja vaellusreittejä.

Tutustu saareen vuokra-autolla Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi jo etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Valaiden tähystystä merellä, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
 • Saarikierros jalkaisin ja bussilla
 • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Näin matkustat La Gomeralle Tänne matkustetaan naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. La Gomeralle saavutaan lyhyen bussimatkan (n. 20 min) ja lauttamatkan (n. 50 min) jälkeen. La Gomeralla odottaa bussikuljetus Valle Gran Reyhin majoittuvia. Bussimatka kestää n. 1 t 15 min.

Odotusaika Los Cristianosissa
Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin (kuluitta) ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin viehättävän sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja Valle Gran Rey

Hotellit Valle Gran Rey