Matkat
Marbella

Hinta alkaen

...

Hotelleja

9

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 140 750

Matkat Marbella

Marbella

Jos kaipaat monipuolista lomaa, valitse lomakohteeksi Marbella. Täältä löydät niin romanttisia kujia kuin leveitä ostoskatuja, gourmetravintoloita kuin yksinkertaisia tapasravintoloita, käsityöläisten pikkuisia kauppoja kuin ylellisiä merkkiliikkeitä. Matkusta Marbellaan viikonlopuksi tai vaikka koko viikoksi.

Vanhassa keskustassa riittää tapasbaareja, kahviloita ja ravintoloita. Plaza de Naranjos (Appelsiinitori) renessanssipalatseineen ja maurilaisine linnantorneineen on iltaisin tapahtumien keskipiste romanttisen tunnelmansa vuoksi. Kun uskaltaudut syvemmälle kapeille kujille, löydät kätkössä olevia paikkoja, joissa paikalliset tapaavat nauttia café con lechensä.

Suosittu rantakatu

Marbellan viehätys perustuu myös sen ihanaan, pitkään rantakatuun, joka ulottuu vanhasta kalasatamasta aina seitsemän kilometrin päässä sijaitsevaan Puerto Banúksen huvivenesatamaan saakka. Puerto Banúksessa suurinta huvia on kuljeskella ihastelemassa maailman kaikista kolkista saapuneita ylellisiä luksusjahteja. Rantakadun varrella on lukuisia uimarantoja, kaikki yhtä siistejä ja hyvinhoidettuja.

Ostoksia ja golfia Marbellassa

Kun haluat täydentää lomapäiviäsi rantaelämän lisäksi ostoksilla ja kaupunkielämällä, on kaupungin uudessa osassa leveitä bulevardeja ja merkkiliikkeitä. Marbellaa ympäröivillä alueilla on myös useita golfkenttiä. Nueva Andalucia, aivan Puerto Banúksen vieressä, on yksi näistä alueista. Suosittelemme golfmatkaa Marbellaan etenkin keväisin ja syksyisin, kun Marbellassa on muuten rauhallisempaa.

Tutustu Marbellaan ja sen lähiympäristöön

Vuokraa auto ja lähde tutustumaan Marbellan ympäristöön. Sekä rannikolla että sisämaassa on monia mukavia päiväretkikohteita. Gibraltar, Granada ja Alhambran palatsi, Sevilla, Ronda ja Malaga ovat vain muutamia esimerkkejä mielenkiintoisista paikoista lähellä Marbellaa. Auton voit vuokrata jo ennen matkaa, yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Marbella