Matkat
Viñuela

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 2 000

Matkat Viñuela

Viñuela sopii lomakohteeksi sinulle, joka haluat asua hieman pienemmässä hotellissa lähellä kaunista luontoa. Täällä vallitsee rauha (ja hiljaisuus!) vaikka alas rannikolle ja Torre del Marin lomakohteeseen Costa del Solilla ei ole kuin 20 minuutin ajomatka.

Hotel La Viñuela & Span terasseilta on loistava näköala vuorille ja järvelle. Käytössäsi on hotellin uima-allas ja spa ja ravintola tarjoilee seudun keittiön parhaita makuja. Hotelli onkin lunastanut paikkansa Málagan parhaiden maaseutuhotellien joukossa.

Vuokra-autolla järven ympäri

La Viñuelan tekojärvi on kaunis katsella ja sen lisäksi suuri osa Costa del Solia saa sieltä vetensä. Järveä ympäröivä luonto on hedelmällisen vihreää ja täällä kasvatetaan oliiveja, appelsiineja, mangoja ja avokadoja. Järven rannoilla on paljon piknik- ja uimapaikkoja. Järveä kiertäessäsi voit pitää tauon valkoisissa Canillas de Aceitunon ja Alcaucinin pikkukylissä ja tutkia kävellen kapeita katuja, joiden varrella on pieniä kyläkahviloita ja kukkia täynnä olevia parvekkeita. Vuokra-autolla voit helposti tehdä omia retkiä muuallekin Andalusiaan.

Aja rannikolle

Kun haluat meren rantaan, on Torre del Mariin autolla vain 20 minuutin matka. Torre del Mar on pienehkö rantakohde hiekkarantoineen, kävelykatuineen ja monine ravintoloineen. Muista poiketa myös kauppahallissa ja markkinoilla, jotka järjestetään täällä torstaisin.

Retket Málagaan ja Nerjaan

Málaga sijaitsee rannikolla vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Viñuelasta länteen päin. Kaupungissa on pitkä ranta ja Muelle Unon rantapromenadi ja lisäksi myös Picasso-museo, viinibaareja ja ostoskatuja. Jos ajat itään päin, on Nerjan maalauksellinen kaupunki mukavan etäisyyden päässä. Se sopii täydellisesti päiväretken kohteeksi, kun haluat ostoksille, herkuttelemaan tapaksilla tai vain katselemaan kaupunkielämää.

Matkavaihtoehtoja Viñuela

Suosikkihotellit Viñuela

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Viñuela hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Costa del Sol hotellit