Matkat
Estepona

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 8 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 67 000

Matkat Estepona

Estepona

Estepona sijaitsee kaukana etelässä, Costa del Solin rannikolla, meren ja kauniin Sierra Bermeja -vuoren välissä. Jos haluat yhdistää auringon ja rantaelämän golfiin, on Estepona hyvä valinta, koska Esteponan ympäristössä on useita golfkenttiä.

Esteponalla on rantaviivaa yli 20 km, ja se on tullut tunnetuksi rannoistaan. Playa La Rada ja Playa del Cristo sijaitsevat lähimpänä keskustaa. Playa La Radaa myötäilee pitkä kävelykatu Paseo Maritimo, jota reunustavat palmut ja viihtyisät tapas-baarit.

Kukkien kaupunki

Vaikka monet matkailijat ovatkin jo löytäneet tiensä Esteponaan, on kaupunki, tai varsinkin sen vanhat kaupunginosat, onnistuneet säilyttämään andalusialaisen viehätyksensä. Paikalliset ovat erittäin ylpeitä kauniista pienistä mukulakivikaduistaan. Kaikkialla kalkittujen talojen ympärillä riippuu värikkäitä kukkaruukkuja, jotka ovat täynnä vaaleanpunaisia, punaisia ja valkoisia pelargonioita. Vanhankaupungin keskellä sijaitseva Plaza de las Flores on myös täynnä kukkia ja kasveja. Täällä on hyvä pitää virkistäytymistaukoja ja istahtaa hetkeksi penkille appelsiinipuiden varjoon.

Espanjalaisia herkkuja

Calle Royal -kävelykadun varrella on paljon ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia perinteisiä espanjalaisia herkkuja. Myös venesataman ympäristössä voit syödä ja juoda hyvin, ja samalla ihastella kauniita veneitä. Kaupungin viehättävällä aukiolla on lisää ruokapaikkoja ja kahviloita, joista monilla on myös ulkoterassit.

Koe Marbellan taika

Marbellan jetset-kaupunkiin on vain 30 minuutin ajomatka Esteponasta. Tee kaupunkiin päiväretki ja koe Marbellan upea yhdistelmä gourmet-ravintoloita, yksinkertaisia tapas-paikkoja, käsityöpuoteja ja ylellisiä merkkiliikkeitä. Kävele romanttisilla kujilla, renessanssipalatseilla ja maurien linnoitustorneilla. Ja tietysti Marbellassa käydessä on "pakko" käydä katsomassa luksusjahteja Puerto Banúsissa.

Nähtävää Esteponan ympäristössä

Suositeltavaa on myös vuokrata auto ja lähteä tutustumaan Esteponan lähialueisiin. Sekä rannikolla että sisämaassa on paikkoja, joihin on helppo mennä päiväretkelle. Gibraltar, Granada (Alhambran palatsi!), Sevilla, Ronda ja Malaga ovat vain muutamia esimerkkejä mielenkiintoisista paikoista lähellä Esteponaa. Helpoin tapa on varata vuokra-auto kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi jo ennen matkaa.

Matkavaihtoehtoja Estepona