Matkat
Cala San Vicente

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 300

Matkat Cala San Vicente

Cala San Vicente

Cala San Vicente on idyllinen, pieni lomakohde lahdenpoukamassa Mallorcan pohjoiskärjessä. Cala San Vicente tarjoaa harmonisen loman lähellä merta, kalkkivikivikallioita, pinjapuita, pieniä hiekkarantoja ja kylää, jotka kutsuvat kävelyretkille.

Cala San Vicenten kaduilla on vain kourallinen pikkuputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Muutoin yksityisten huviloiden reunustamilta kaduilta avautuu huikean kauniita näköaloja niin merelle, vuorille kuin rannoille. Cala San Vicente sijaitsee vehreässä laaksossa, joka päättyy merenpoukamaan kristallinkirkkaine vesineen.

Hiekkarantoja ja snorklauspoukamia

Hienot, vaaleahiekkaiset rannat levittäytyvät kylän molemmin puolin, Cala Barques ja Cala Molins. Cala Molins on rannoista suositumpi, ja sijaitsee aivan hotellimme Grupotel Molinsin edustalla. Lyhyen kävelymatkan päässä seuraavan niemenkärjen ympärillä on kolmas ranta, Cala Carbó, joka on pieni ja kivinen, mutta sopii kirkkaan vetensä ansiosta mainiosti snorklaukseen.

Lähellä Puerto de Pollensaa

Cala San Vicente on lähellä Puerto de Pollensaa, joka on huomattavasti suurempi lomakohde. Puerto de Pollensa tarjoaa mukavaa vaihtelua lomaan ostoskatuineen, suurine satamineen, sukelluskeskuksineen ja iltahuveineen. Lomakohteeseen pääset vuorten yli maalaismaista soratietä pitkin, eikä matka ole kohtuuttoman pitkä myöskään pitkästä kävelystä tai juoksulenkistä haaveilevalle.

Nautinnollisia, pitkiä päivällisiä

Cala San Vicenten ravintolat on helposti laskettavissa yhden käden sormin, mutta löydät niiden joukosta laadukkaita yksilöitä elegantteine näköalaterasseineen ja kala- ja äyriäisruokineen. Herkullisia aterioita on tarjolla myös Grupotel Molins -hotellissamme, jossa asuvilla hintaan sisältyy puolihoito aamiaisineen ja päivällisineen.

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Cala San Vicente

Suosikkihotellit Cala San Vicente

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Cala San Vicente hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Mallorca hotellit