Matkat
Alcudia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

18

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 15 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero–1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 19 200

Matkat Alcudia

Alcudia

Alcudia on Mallorcan ykkösrantalomakohde. Se sijaitsee noin 14 kilometrin pituisen hiekkarannan äärellä ja tarjoaa niin ravintoloita, ostospaikkoja kuin urheiluaktiviteetteja. Parasta lomaa perheille tarjoavat monipuoliset hotellimme kuten lippulaivamme TUI Blue For Families sekä Blue Star -hotellimme. Mutta hotelleja on muitakin – varmasti joka makuun.

Lapsiystävällinen ranta on sekä leveä että matala, ja rantakatu ulottuu aina Puerto de Alcudian satamaan saakka. Rantakadulla voit juosta aamulenkin tai tehdä kävelyretken perheen kanssa, sillä katu on mukavasti autoista vapaa. Aktiivisille lomailijoille on paljon valinnanvaraa, kuten vesiurheilua, golfia ja tennistä. Alcudiassa on myös erittäin suuri tarjonta ravintoloita, shoppailumahdollisuuksia, musiikkibaareja ja klubeja.

Kaupunkielämää ja keskiaikaista tunnelmaa

Alcudia muodostuu kaupunginosista, joilla on kaikilla omat keskustansa, mutta iltaelämää (ja parhaat tapas-ravintolat!) löytyy kaupungin vanhimmista osista, läheltä satamaa. Muutama kilometri satamasta sisämaahan päin, hyvin säilyneen 1300-luvulta peräisin olevan kaupunginmuurin sisällä, sijaitsee historiallinen vanha Alcudia. Sieltä löydät keskiaikaisia kirkkoja, roomalaisia raunioita ja viihtyisiä kujia. Muistathan käydä markkinoilla, jotka järjestetään pari kertaa viikossa.

Suosittelemiamme hotelleja

TUI Blue Alcúdia Pins sijaitsee hienon Playa de Muro -rannan äärellä. Tarjolla on kaikkea, mitä perheet voivat toivoa: suuri allasalue, jumppaa, lastenkerhot ja Bamsen Uimakoulu. Mikäli varaat jonkin Blue Star -hotelleistamme, voit kuntoilla lomallasi omin päin Minun Lomani -sovelluksen Fitness-ohjelman mukaisesti.

Tutustu Mallorcaan vuokra-autolla

Vuokraa auto ja löydä itärannikon pienet uimapoukamat, Es Trencin hieno luonnonranta ja vuoriston kauniit kylät. Täältä löydät viinitiloja ja pieniä ravintoloita, joissa ruoka valmistetaan paikallista raaka-aineista. Palmaan pääset noin puolessa tunnissa moottoritietä pitkin, kun haluat päästä kaupungin sykkeeseen. Tai antakaa lasten päättää ja viettäkää hauska päivä Aqualandin vesiliukumäissä ja poiketkaa sen jälkeen katsomaan delfiineitä ja papukaijoja Marinelandiin.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Suurkaupunki Palma
 • Valldemossan vuoristokylä ja Appelsiinilaakso
 • Merirosvoshow ja illallinen
 • Ratsastusta ja grillipäivällinen hevostilalla

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä TUI Service Centeriimme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Alcudia