Matkat
Puerto de Pollensa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 6 600

Matkat Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa on viehättävä pieni rantalomakohde rantoineen, venesatamineen, rantaravintoloineen ja luonnonkauniine ympäristöineen. Kauniit pinjapuut reunustavat rantakatua ja keskustan vanhat rakennukset luovat tunnelmaa.

Puerto de Pollensa (jota kutsutaan myös nimellä Port de Pollença) sijaitsee pienessä poukamassa Mallorcan pohjoisosassa, paikassa jossa Sierra de Tramuntanan vuoristo ulottuu lähes mereen saakka. Pieni kalastajakylä ravintoloineen ja pikkukauppoineen on jo pitkään ollut suosittu rantalomakohde. Täällä lähelläsi on myös suurempi ja vilkkaampi Alcudia, vain 8 km päässä.

Pienvenesatama ja kalaravintoloita

Satamassa purjeveneet kelluvat kylki kyljessä yhdessä värikkäiden kalastusveneiden kanssa. Sekä rantakadulla että kylän keskustassa on ylellisiä liikkeitä sekä pikkukauppoja, joissa myydään käsitöitä, keramiikkaa, kenkiä ja elintarvikkeita. Ravintoloita on monenlaisia, suosittelemme kalaravintoloita!

Upeita rantoja

Vaalea hienohiekkainen ranta jatkuu sataman molemmin puolin. Voit kokeilla purjelautailua ja leijalautailua tai vain nauttia lomapokkarista aurinkovarjon alla.

Tutustu Mallorcan saareen

Puerto de Pollensa sijaitsee erinomaisella paikalla myös Mallorcaan tutustumisen kannalta. Esimerkiksi kulttuurikaupunki Pollensaan, jonka juuret omat roomalaisten ajoilta, on matkaa vain noin viisi kilometriä. Voit myös käydä tutustumassa 300 m korkeaan kalliomuodostelmaan, Cap de Formentoriin, joka sijaitsee saaren pohjois-kärjessä. Lähistöllä on lisäksi upeita uimapoukamia ja patikkapolkuja.

Tai anna lasten päättää, ja viettäkää leikkipäivä Aqualandin vesiliukumäissä, ja ehkä vielä sen jälkeen käynti Marinelandissa, krokotiileja, delfiinejä ja papukaijoja katsomassa.

Kun vuokraat auton jo kotimaassa, säästät sekä rahaa että aikaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Muita retkivinkkejä

  • Lohikäärmeluolat tippukivimuodostelmineen
  • Valldemossa ja Appelsiinilaakso
  • Katamaraaniretki Es Trenc -rannalle

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Puerto de Pollensa

Suosikkihotellit Puerto de Pollensa

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Puerto de Pollensa hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Mallorca hotellit