Matkat
Cala d'Or

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku3 800

Matkat Cala d'Or

Cala d'or houkuttelee hienoilla uimapoukamillaan ja kristallinkirkkailla vesillään, jotka ovat kohteen tunnusmerkkejä. Keskustan kävelykaduilla voit kuljeskella pikkukauppojen ja tapasbaarien keskellä ja alhaalla satamassa on tasokkaita kala- ja äyriäisravintoloita vieri vieressä.

Cala d'Or sijaitsee Mallorcan itärannikolla, joka tunnetaan nimenomaan monista kauniista lahdistaan, jotka rikkovat kallioista rannikkomaisemaa. Rannat täällä eivät ole yhtä pitkiä kuin etelässä ja pohjoisessa. Sitä vastoin rantoja on paljon ja ne sijaitsevat luonnonkauniilla paikoilla pitkissä kapeissa poukamissa.

Hienoja ruokaelämyksiä

Cala d'Or tarjoaa täydelliset puitteet lomailuun. Sen erityiseen tunnelmaan vaikuttaa osaltaan ainutlaatuinen rakennustyyli mataline valkoisine taloineen. Keskustan kävelykaduilla on paljon ravintoloita mallorcalaisista tapasravintoloista italialaisiin ja aasialaisiin ravintoloihin. Alhaalla satamassa on kala- ja äyriäisravintoloita, joissa saa nauttia aivan tuoreista meren antimista. Naapurikylissä Porto Petrossa ja Calongessa on lisää mielenkiintoisia ravintoloita.

Uimalahtia ja hotelleja pareille

Cala d'Or houkuttelee viidellä uimapoukamallaan, joissa rantahiekka on hienoa ja vaaleaa ja vesi turkoosinsinistä. Monet hotelleistamme sopivat aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia. Jos haluat lomallasi sekä kuntoilla että syödä terveellisesti, sinun kannattaa tutustua lähemmin Robinson Club Cala Serena -hotelliin.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Palma de Mallorca ja La Seun katedraali
  • Porto Criston tippukiviluolat
  • Viinitilavierailu maistiaisineen

Vuokraa auto etukäteen

Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla?
Vuokraa auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi ja lähde omin päin kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. [Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »](/hyva-tietaa/lomakohteessa/autonvuokraus/.

Valitse tilaus- tai reittilento

Mallorcan matkailun huippukausi on kesällä ja silloin pääset perille mukavilla, suorilla tilauslennoillamme noin neljässä tunnissa. Voit kuitenkin ympäri vuoden valita myös valmismatkan hotelleineen reittilennolla, jolloin voit itse päättää loman keston. Talvikaudella Mallorcalla ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Matkavaihtoehtoja Cala d'Or

Hotellit Cala d'Or