Matkat
Cala Mayor

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 6 190

Matkat Cala Mayor

Cala Mayor

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayor sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Lisäksi Cala Mayor houkuttelee hienolla hiekkarannallaan ja täällä on yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Tämän hieman mäkisen lomakohteen sydämessä on pieni, hieno hiekkaranta ja Joan Miró -pääkatu, joka on täynnä sykkivää elämää. Cala Mayor tarjoaa myös taiteenharrastajille elämyksiä, kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Joan Miró -museon kokoelmia, joihin kuuluu niin maalauksia, veistoksia sekä henkilökohtaisia esineitä ateljeesta.

Italialaista vai tapaksia?

Kimaltelevan Palmanlahden yläpuolisella kalliolla sijaitsee Marivent-palatsi, jossa Espanjan kuningasperhe lomailee. Lähellä sijaitseva tasokas italialainen ravintola Il Paradiso tarjoaa myös uskomattoman merinäköalan terassiltaan. Ravintolaan on varattava pöytä etukäteen. Tarjolla on myös kymmenkunta muuta vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi suositut liharavintolat La Rueda ja Can Pedro sekä mallorcalaisia paella- ja tapaspaikkoja.

Ostoksia Palmaan johtavan tien varrella

Muutaman kilometrin päässä Cala Mayorista sijaitsee yksi Mallorcan suurimmista ostoskeskuksista – Porto Pi. Kolme kerrosta täynnä kauppoja, baareja, pelihalleja, elokuvateattereita ja ravintoloita. Palmaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät myös Porto Pissä.

Palma – päivällä tai illalla

Bussimatka Palma de Mallorcaan kestää vain noin 15 minuuttia. Kaupungin nähtävyyksiä ovat mm. La Seun katedraali ja Almudainan palatsi sekä Art Noveau -tyylin rakennukset Plaza Mayorin ympärillä. Palman kaupungin iltaelämä vanhan kaupunginosan kujilla ja Paseo Maritimon rantakadun varrella on tapasravintoloineen, baareineen ja klubeineen vilkasta.

Lisää retkivinkkejä

  • Inkan markkinat
  • Porto Criston tippukiviluolat
  • Viinitilavierailu maistiaisineen

Vuokraa auto etukäteen

Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi ja lähde omin päin kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Cala Mayor