Matkat
Cala Ratjada

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 6 500

Matkat Cala Ratjada

Cala Ratjada

Cala Ratjada on mukavan kokoinen rantalomakohde, jossa on kolme hiekkarantaa, pienvenesatama ja eloisa rantakatu. Täällä vietät monipuolista lomaa vain aikuisille tarkoitetussa hotellissamme asuen.

Cala Ratjadan vilkkaimmat korttelit sijaitsevat kylän suosituimman hiekkarannan ja kodikkaan pienvenesataman välissä. Pikkukaduilla ja rantakadulla on paljon tapas-ravintoloita, cocktailbaareja ja pikkukauppoja, joissa myydään kaikkea taidekäsitöistä ja trendimuodista vastaleivottuun leipään ja auringonkypsentämiin hedelmiin.

Iltaelämää ja veneretkiä

Cala Ratjada tarjoaa myös musiikkibaareja ja klubeja, mikäli haluat viettää pitkää iltaa. Satamassa puolestaan on niin retkiveneitä, huviristeilijöitä kuin myös kalastusveneitä – Cala Ratjada on nimittäin edelleen toimiva kalastajakylä. Täältä kulkee myös laivoja naapurisaari Menorcalle.

Kolme hiekkarantaa – valitse suosikkisi

Keskeisellä paikalla sijaitsevan Cala Mollin ja pienemmän, sataman toisella puolella sijaitsevan Cala Gatin lisäksi noin kilometrin päässä kylästä sijaitsee pitkä ja hieno Cala Agulla. Vaalea- ja hienohiekkainen ranta on mataluutensa vuoksi myös lapsiperheiden suosiossa.

Hotelli pareille meren äärellä

Aikuistenhotellimme sijaitsee rauhallisella paikalla Cala Ratjadan laidalla – meren äärellä, pienellä lahdella. Cala Ratjadan keskustaan on matkaa noin kilometri, reitti kulkee pinjapuiden reunustamaa puistokatua. Hotellilla on spa, tenniskenttä ja paljon muita ilman lapsia matkustaville aikuisille suunnattuja palveluita.

Luolia ja majorica-helmiä

Jos haluat lähteä tutustumaan ympäristöön, on lähellä mm. tennistähti Rafael Nadalin kotikaupunki Manacor, jossa voit pistäytyä helmitehtaalla ja nähdä kuinka majorica-helmiä valmistetaan käsityönä. Tunnetut Artá-luolat sijaitsevan n. 9 km päässä Cala Ratjadasta ja lisää luolia löytyy Porto Cristosta. Voit myös vuokrata auton Cala Ratjadan lomallesi kätevästi kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi.
Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Cala Ratjada