Matkat
Illetas

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 18 e
 • Olut (50 cl)n. 2,30 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 3 380

Matkat Illetas

Illetas on rauhallinen ja kaunis lomakohde, vain 10 km Palman suurkaupungista lounaaseen. Kylän parilta hienolta hiekkarannalta ja mutkittelevalta pääkadulta alkava asutus nousee ylös vehreille vuorenrinteille.

Illetas on tunnelmaltaan sekä tyylikäs että hivenen sofistikoitunut. Valikoimassamme Illetas tarjoaa tasokkaita hotelleja, joista useimmat ovatluokitukseltaan neljä tai viisi tähteä. Joukossa on mm. RIU-hotellimme, joilla on hyvä sijainti ja jotka panostavat hyvään ruokaan ja palveluun.

Ravintoloita meren rannalla

Pitkä pääkatu Passeo de los Illetas kiemurtelee serpentiininä alas kukkuloilta. Kun lähestytään merta, sen varrella on ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja, vaikka palveluiden valikoima ei olekaan yhtä suuri kuin naapurikohteissa. Parissa merenlahdelmassa on mukavia, hienohiekkaisia pikkurantoja.

Suurkaupunki Palma

Viehättävään Palman kaupunkiin kymmenen kilometrin päähän kuljet sekä vaivattomasti, nopeasti että edullisesti valitsetpa sitten bussin tai taksin. Kaupungissa on viihtyisiä keskiaikaisia kujia ja ostoskatuja, joilla myydään muotia ja design-esineitä. Sekä valtava valikoima trendikkäitä ravintoloita, tapasbaareja ja yökerhoja.

Trendikäs Portals Nous

Vielä lähempänä, vain kolmen kilometrin päässä on Portals Nousin rantalomakohde, jonka iltaelämä on erittäin trendikästä. Ylellinen Puerto Portalsin satama on saaren suurin huvivenesatama, jossa veneet ovat todellista luksusta. Rantakatua reunustavat huippuravintolat, mutta täällä on myös edullisempia terassiravintoloita.

Lisää retkivinkkejä

 • Inkan markkinat
 • Porto Criston tippukiviluolat
 • Viinitilavierailu maistiaisineen

Vuokraa auto etukäteen

Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ennakkoon yhdeksi tai useammaksi päiväksi ja lähde omin päin kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Valitse tilaus- tai reittilento
Mallorcan matkailun huippukausi on kesällä ja silloin pääset perille mukavilla, suorilla tilauslennoillamme noin neljässä tunnissa. Voit kuitenkin ympäri vuoden valita myös valmismatkan hotelleineen reittilennolla, jolloin voit itse päättää loman keston. Talvikaudella Mallorcalla ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden TUI Service Centeriimme puhelimitse, tekstiviestillä tai lähettämällä kysymyksiä TUI-sovelluksen tai Minun lomani -sivun (tui.fi) kautta.

Matkavaihtoehtoja Illetas

Hotellit Illetas