Matkat
Illetas

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Alcudiasta
  • Päivällinenn. 18 e
  • Olut (50 cl)n. 3 e
  • Vesi (1 l)n.1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • building PääkaupunkiMadrid
  • message-love KieliEspanja
  • user-family Väkilukun. 895 000

Matkat Illetas

Illetas on rauhallinen ja kaunis lomakohde, vain 10 km Palman suurkaupungista lounaaseen. Kylän parilta hienolta hiekkarannalta ja mutkittelevalta pääkadulta alkava asutus nousee ylös vehreille vuorenrinteille.

Illetasin ilmapiiri on sekä tyylikäs että hivenen sofistikoitunut. Useimmat hotellit ovat luokitukseltaan neljä tai viisi tähteä, joukossa RIU-hotellimme, joilla on hyvä sijainti ja jotka panostavat hyvää ruokaan ja palveluun.

Ravintoloita meren rannalla
Pitkä pääkatu Passeo de los Illetas kiemurtelee serpentiininä alas kukkuloilta. Kun lähestytään merta, sen varrella on ravintoloita, baareja ja pikkukauppoja, vaikka palveluiden valikoima ei olekaan yhtä suuri kuin naapurikohteissa. Parissa merenlahdelmassa on mukavia, hienohiekkaisia pikkurantoja.

Suurkaupunki Palma Viehättävään Palman kaupunkiin kymmenen kilometrin päähän kuljet sekä vaivattomasti, nopeasti että edullisesti valitsetpa sitten bussin tai taksin. Kaupungissa on viihtyisiä keskiaikaisia kujia ja ostoskatuja, joilla myydään muotia ja design-esineitä. Sekä valtava valikoima trendikkäitä ravintoloita, tapasbaareja ja yökerhoja.

Trendikäs Portals Nous Vielä lähempänä, vain kolmen kilometrin päässä on Portals Nousin rantalomakohde, jonka iltaelämä on erittäin trendikästä. Ylellinen Puerto Portalsin satama on saaren suurin huvivenesatama, jossa veneet ovat todellista luksusta. Rantakatua reunustavat huippuravintolat, mutta täällä on myös edullisempia terassiravintoloita.

Lisää retkivinkkejäInkan markkinat Porto Criston tippukiviluolat
* Viinitilavierailu maistiaisineen

Vuokraa auto etukäteen
Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto kauttamme enakkoon yhdeksi tai useammaksi päiväksi ja lähde omin päin kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä.

Valitse tilaus- tai reittilento
Mallorcan matkailun huippukausi on kesällä ja silloin pääset perille mukavilla, suorilla tilauslennoillamme noin neljässä tunnissa. Voit kuitenkin ympäri vuoden valita myös valmismatkan hotelleineen reittilennolla, jolloin voit itse päättää loman keston. Talvikaudella Mallorcalla ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Illetas

Hotellit Illetas