Matkat
Playa de Palma

Hinta alkaen

...

Hotelleja

12

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero–1 t
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 11 600

Matkat Playa de Palma

Playa de Palma

Playa de Palma houkuttelee sekä sijainnillaan että rannallaan. Asut yhdellä koko Mallorcan hienoimmista rannoista ja vain noin kymmenen kilometrin päässä Palman viehättävästä suurkaupungista. Huvielämä on täällä vilkasta erityisesti huippusesongin aikaan kesällä ja valikoimassamme on muun muassa useita RIU-hotelleja.

Playa de Palma tarjoaa täydelliset puitteet lomailuun, mitä tulee ostospaikkoihin, vesiurheiluun, ravintoloihin ja omaleimaisesti sisustettuihin baareihin. Playa de Palman pitkän rantakadun varrella on paljon kahviloita, oluttupia ja jäätelöbaareja. Keskikesällä heinä-elokuussa Playa de Palma on erityisesti eurooppalaisen nuorison suosiossa, mikä näkyy luonnollisesti myös kohteen vilkkaassa iltaelämässä!

Yksi saaren upeimmista rannoista

Palman ranta on ehdottomasti kaikkein upein ranta Palmanlahdella. Ranta on neljä kilometriä pitkä ja ulottuu naapurikohde El Arenaliin etelässä ja Ca'n Pastillaan pohjoisessa. Osa rannasta on rauhallisempaa aluetta, jossa on hyvin tilaa esimerkiksi hiekkalinnojen tekemiseen. Toinen ranta on vilkkaampi aina aurinkotuolien vuokrauksesta vesiurheiluun.

Kulttuuria, ostoksia ja huveja Palmassa

Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Mallorcan pääkaupunki Palma, jossa on laaja tarjonta aktiviteetteja museoista barokkipalatseihin, ostostarjontaa, tapasbaareja sekä yökerhoja. Paikallisbussilla pääset Palmaan kätevästi sekä päivä- että ilta-aikaan. Taksilla liikkuminen ei myöskään ole kovin kallista.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Incan markkinat
  • Porto Criston tippukiviluolat
  • Viininmaistelua viinitarhoissa

Vuokraa auto etukäteen

Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ja lähde kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme. Lue lisää autonvuokrauksesta Mallorcalla »

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä online-keskukseemme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Playa de Palma