Matkat
Benidorm

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 66 830

Matkat Benidorm

Benidorm

Benidormin siluettia koristava hotellien helminauha on monelle tuttu. Hiekkarannalle levittäytyvien hotellien ja loistokkaiden klubien ja musiikkibaarien takaa löytyy kuitenkin myös tuulahdus aitoa Espanjaa. Vanhan kaupungin mukulakivikaduilla voit leutoina iltoina nähdä kannettavan suuria vadillisia paellaa ja grillattuja sardiineja. Matalien rantojen ja teemapuistojen ansiosta Benidorm sopii mainiosti myös lapsiperheille.

Benidormissa on useita rantoja keskellä kaupunkia. Vilkkain rannoista on Playa Levante pitkine aurinkotuoli ja -varjoriveineen sekä vesiurheiluineen. Rantakatua pitkin pääset kävellen myös hieman rauhallisemmalle Playa Ponienten rannalle. Rantojen välissä on pieni Mal Pasin rantakaistale kallioiden lomassa.

Vanha kaupunki

Kaupungin vanhin kortteli sijaitsee niemellä rantojen välissä, ja paikka on mitä parhain tulisen chorizon ja taidokkaasti valmistetun paellan nauttimiseen. Leveät kauppa- ja ravintolakadut levittäytyvät vanhan kaupungin molemmin puolin. Iltahämärän laskeutuessa tiivistyy tunnelma Levanten rannalla esityksineen, livemusiikkeineen ja karaokebaareineen.

Vesi- ja eläinpuistot

Lasten kanssa matkustavat ilahtuvat lähellä sijaitsevista kolmesta teemapuistosta. Aqualandia on jättimäinen vesipuisto, josta löytyy liukuja kaikenikäisille. Eksoottisia eläimiä voit käydä katsomassa läheisessä Terra Naturassa, ja Mundomarissa ihastuttavat merieläimet.

Retkivinkkejä

Alicante on hieno päiväretkikohde, josta löytyy satama, museoita, keskiaikainen linna ja auringon paahtamia toreja kahviloineen ja pikkuputiikkeineen. Altean taiteilijakaupunkiin on matkaa vain kymmenisen kilometriä ja Valencian satamakaupunki sijaitsee 100 kilometrin päässä. Voit vuokrata auton kätevästi jo ennen matkaa TUIn kautta.

Matkavaihtoehtoja Benidorm