Matkat
Costa Dorada

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Costa Dorada

Costa Dorada

Koillis-Espanjassa sijaitseva Costa Dorada on aurinkoinen rannikko, jossa on useita kauniita kaupunkeja ja rantalomakohteita, joiden rantakatuja reunustavat palmut. Kun haluat yhdistää rantalomaan hieman suurkaupungin sykettä, on Barcelona mukavan lähellä päiväretkeä ajatellen.

Costa Doradan pitkät kullankeltaiset hiekkarannat ulottuvat lähes 20 km matkalle pitkin Välimeren rannikkoa. Täällä aurinko paistaa keskimäärin 300 päivää vuodessa ja tekemistä lomalle riittää. Virallinen kieli, espanjan ohella, on katalaani – muun muassa katuopasteet on molemmilla kielillä.

Muutakin kuin rantoja

Rantaelämän ohella voit täyttää lomapäiväsi ostoksilla, golfilla, viinibodegoilla, museoilla ja patikkaretkillä. Illan päätteeksi voit käydä viehättävässä tapas-ravintolassa. Vuokra-autolla voit lähteä tutustumaan lähistön viini- ja cava-alueisiin. Mikäli olet golfin ystävä, on lähistöllä useita hienoja kenttiä kuten Alguesverds, Bonmont ja Club de Golf Costa Dorada. Jalkapallosta kiinnostuneet voivat puolestaan käydä tutustumassa FC Barcelonan hienoon Camp Nou -areenaan. Matka paikallisjunalla Sitgesistä Barcelonaan kestää noin 40 min.

Luontoa, kulttuuria ja Espanjan suurin huvipuisto

Sitgesin eteläpuolella sijaitsee muinainen roomalaiskaupunki Tarragona amfiteattereineen. Costa Doradalla on myös Ebro Delat -luonnonpuisto sekä Espanjan suurin huvipuisto – Porto Aventura. Barcelonassa on useita Antoni Gaudin upeita rakennuksia ja taidemuseoita, joissa on mm. Picasson, Mirón ja Tàpiesin töitä.

Matkat Costa Doradaan

Costa Doradaan matkustetaan reittilennolla Barcelonaan. Reittilento mahdollistaa matkan pituuden valitsemisen joustavammin. Lomakohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat oppaisiin yhteyden sovelluksellamme tai Minun lomani -sivun kautta.

Lomakohteemme Costa Doradalla

  • Sitges – Vilkas mutta kaunis kaupunki, jossa rantoja, palmuja ja ravintoloiden täyttämiä kujia

Matkavaihtoehtoja Costa Dorada