Matkat
Calpe

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero- 1 tunti
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Calpe

Calpe

Calpen pikkukaupungissa kohtaavat vanha ja uusi, kaupunki ja ranta, roomalaiset rauniot ja musiikkibaarit. Sijainti mahdollistaa yhdistää lomaan golfia, huvipuistoja, kulttuuria, patikointia ja kaupunkielämää.

Calpe sijaitsee 60 km Alicantesta pohjoiseen, ja on yksi etelärannikon pienistä, aurinkoisista lomakeitaista. Korkean Penon de Ifach -kallion molemmin puolin on rantoja ja terasseja. Vanhassakaupungissa voit puolestaan kuljeskella ihanilla pikkukujilla.

Rantoja kallion juurella

Penon de Ifach -kallion alapuolella olevat hiekkarannat ovat sekä pitkiä että leveitä. Pienvenesatamaa reunustavat kala- ja äyriäisravintolat ja pikkukaupat. Viereinen ranta on palkittu EU:n Blue Flagilla merkkinä puhtaista vesistä. Polkua seuraamalla pääset toiselle rannalle, jonka äärellä on korkeita hotellirakennuksia.

Kujia ja kirkkoja

Iltaisin lyhdyt ja valoköynnökset syttyvät vanhankaupungin kapeilla pikkukujilla ja tapasbaarien sekä viinibodegojen ovet aukeavat. Lähes jokaisen kulman takana on mosaiikein koristeltuja kirkkoja ja roomalaisia raunioita. Uudessa osassa kaupunkia puolestaan on ravintoloiden täyttämä pienvenesatama, jonka laitureissa odottavat retkiveneet riveissään.

Vuokraa auto ja koe enemmän

Calpen sijainti on erinomainen, jos haluat nähdä Costa Blancaa laajemmin. Vuokraa auto ja tee road trip omin päin tai osallistu retkelle, jolla kaikki on valmiiksi suunniteltu. Benidormin huvittelumetropoliin on autolla matkaa vain puoli tuntia ja Alicanteen tunti. Voit myös tehdä retken muodikkaalle Ibizalle, laivat kulkevat saarelle Calpen naapurikaupungista, Deniasta.

Matkavaihtoehtoja Calpe