Matkat
Torrevieja

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e
  • Vesi 1 l0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 84 500

Matkat Torrevieja

Torrevieja

Hiekkarantoja, mukavia ravintoloita, kulttuuria ja espanjalaista pikkukaupungin elämää. Golfkenttiä ja viinitiloja on mukavalla etäisyydellä. Torreviejassa on varmasti jokaiselle jotain, ja lisäksi ilmasto on täällä mukava ympäri vuoden.

Käy kävelyllä kauniilla, huojuvien palmujen reunustamalla kävelykadulla, istahda alas terassille ja nauti herkullisista tapaksista. Torrevieja on mukavankokoinen kaupunki Costa Blancan rannikolla, Alicanten eteläpuolella. Kaupunki on suosittu kohde ympäri vuoden. Ilmasto on miellyttävä ja kesä ulottuu pitkälle syksyyn. Kaupunki tunnetaan vilkkaasta yöelämästä, mukavista pubeista ja baareista, mutta myös kulttuurielämyksistä kuten klassisen musiikin konserteista, museoista ja flamencosta. Läheisille golfkentille ja viinitiloille pääset kulkemaan helposti, kun vuokraat auton jo ennen lomaa.

Torreviejan rannat

Aurinkoiset, vaaleat ja pehmeähiekkaiset rannat ovat yksi Torreviejan vetonauloista. Voit nauttia kaupungin sykkeestä, suolaisista pulahduksista meressä ja auringosta kaupungin keskellä sijaitsevalla Playa Del Cura -rannalla. Pohjoisen suositulla Playa Los Locosilla on useita ravintoloita ja erityisesti surffaajat viihtyvät täällä. Pitkä ja leveä La Mata on puolestaan suosittu niin matkailijoiden kuin paikallisten keskuudessa. Matala Cabo Roig on lapsiperheiden suosikki, siellä meri on hieman tyynempi.

Golfaa vuoden ympäri ja vuokraa auto

Torreviejassa ja sen ympäristössä on noin 10 golfkenttää. Ne ovat kaikki hienoja ja hyvin hoidettuja – ja täällä leuto ilmasto sallii pelaamisen ympäri vuoden. Golfkentille liikut helposti ja kätevästi vuokra-autolla. Auton vuokraamalla pääset tutustumaan koko Costa Blancan rannikkoon: kauniisiin rantoihin, ihaniin kaupunkeihin ja maaseudun viinitarhoihin.

Tanssia, musiikkia, ostoksia ja museoita

Kokeile mukaansatempaavaa flamencotanssia, rentoudu klassisen musiikin konsertissa tai pistäydy Torreviejan luonnontieteellisessä museossa. Kaupunki on täynnä elämyksiä, jotka odottavat sinua! Kävele kaupungilla ja nauti kauniista taideteoksista ja patsaista. Tutustu kaupungin kauniiseen kasinoon, joka rakennettiin vuonna 1896 ja jonka sanotaan olevan koko kaupungin vanhin rakennus. Torreviejan keskustassa on suuri Habanero-ostoskeskus, jos kaipaat ostoksille. Ostoskeskuksessa on myös elokuvateatteri, keilahalli ja useita ravintoloita ja baareja. Pieniä kauppoja on ympäri kaupunkia ja kauniin rantakadun varrella.

Tapaksia, äyriäisiä ja paellaa

Torrevieja sopii ruokaa rakastaville. Nauti espanjalaisista ja välimerellisistä herkuista. Tilaa perinteinen paella, äyriäisiä tai herkullisia, pieniä tapas-annoksia, kuten manchego-juusto, ilmakuivattu kinkku, patatas bravas ja maukkaat pimientos de padrón.

Matkavaihtoehtoja Torrevieja