Matkat
La Santa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Olut (50 cl)n. 3 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat La Santa

Kun haluat liikkua lomallasi, on tässä sinulle hyvä vaihtoehto. La Santassa sijaitsee TUIn Kanariansaarten parhaiten varusteltu sporttihotelli. Joka lisäksi sijaitsee lähellä rantaa, ja omaa monta uima-allasta ja ravintolaa sekä luonnonlaguunin muutaman minuutin matkan päässä. Joten on vain itsestäsi kiinni, vietätkö täällä harjoitusleiriä, aurinkolomaa vai yhdistätkö kätevästi molemmat.
La Santa sijaitsee Pohjois-Lanzarotella, jossa avoimet laavatasangot kohtaavat meren. Dramaattinen maisema tuo mieleen Tarun sormusten herrasta. Mutta keijujen ja hevosten sijaan teillä näkyy enimmäkseen treenattuja pyöräilijöitä ja juoksijoita. Täällä nimittäin kuntoiluun, leikkiin, terveyteen ja rentoutumiseen suuntautunut Club La Santa -hotellimme on vallannut kokonaisen oman niemen.

Yli 30 liikuntavaihtoehtoa Omistajat ovat rakennuttaneet täydellisen harjoittelupaikan, jossa on mahdollisuus monen urheilulajin harrastamiseen. Hotellilla on mm. täysimittainen jalkapallonurmi, kymmenen tenniskenttää, kori- ja lentopallokenttiä, kuntosali ja 50-metrinen allas uimareille.

Kaikki aktiviteetit sisältyvät hintaan Club La Santassa voit siis harjoitella ja kisailla aamusta iltaan. Tai vain maustaa ranta- ja aurinkolomaa tennisotteluilla, aerobictunneilla ja pyöräilyretkillä. Valinta on sinun. Ja kaikki tämä aktiviteettitarjonta sisältyy matkan hintaan. Lue lisää hotelliesittelystä alempaa.

Kaksi viehättävää naapurikylää
Itse La Santan kylä sijaitsee kolmen kilometrin päässä hotellilta. Meren äärellä sijaitsevassa pienessä ja aidossa kylässä on valkeita kaksikerroksisia taloja kanarialaisine puuparvekkeineen sekä kourallinen ravintoloita ja pikkukauppoja. Lisäksi seitsemän kilometrin päässä sijaitsee viehättävä Tinajon kylä, jonka valikoima on laajempi, joskaan ei suuri täälläkään.

Tutustu saareen vuokra-autolla
Voit myös vuokrata auton lomallesi, jonka saat käyttöösi jo heti lentokentällä. Näin pääset kätevästi tutustumaan ympäristön nähtävyyksiin, rantoihin, ostoksiin ja huveihin koko lomasi ajan.

Matkavaihtoehtoja La Santa

Hotellit La Santa

1 hotellit